• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar fikir verebilirmisiniz?

akvaryumm

o benim dünyam
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
417
7
118
İçel Mersin
kızlar linkte verdiğim geinliğe bir bakarmısınız.sizce güzelmi?kızkardeşim iç,n soruyorum.temmuzda düğünü var kısmetse bunu beğendik ama sizlerinde fikrini almak istedik.birde modeldeki biraz kırık beyaz dediklerinden.sizce bu renkmi hoş yoksa beyaz daha mı iyi gider fikirlerinizi bekliyorum.
peri moda evi

kardeşinin ten rengi de önemli tenine göre bu reng güzel durur esmerde bazen beyaz sırıtır ama modeli çok güzel

Linkini verdiğiniz gelinlik kırık beyaz değil, krem hatta koyu bir krem... Bu karadr koyu renk benim hoşuma gitmiyoe ama zevk sizin tabiii...
Ama kırık beyaz güzel oluyor...

Bu "latte" ve oldukça koyu bir renk,gelinliğimin beyazı elerinde kalmayınca bu rengi denemiştim.Gelinlkten çok abiye rengi gibi,kırık beyaz olsa daha iyi olur...Ama bildiğimiz kırık beyaz...

canım bnce kırık beyaz daha güzel hemde bu modele gider bembeyaz sevmiyom bn tabi bu benim fikrim
şimdiden mutluluklar

Bu kadar koyu olmazda cappuccino rengi olur çok güzeldir rengi bunun rengine benziyor.Bu arada benim bir tanıdığım vardı ona derdim ki gelinliğimi krem rengi diktiricem bana demişti ki ne öyle dul kadınlar gibi.. O öyle dedi diye kırık beyaz diktirdim gelinliğimi içimde kaldı .Vee bana bir gün ne dedi biliyor musun ben gelinliğimi krem rengi diktiricem...Daha önce konuştuğumuzu unutmuştu heralde o yüzden kardeşin neyi seviyorsa onu giysin.:))

bu baya koyu canım ama eğer teni esmerse çok hoş durur ama sanki kırık beyaz daha iyi olur çünkü model çok çok iyi

canım model supermıs
ama dıger arkadasların dedıgı gıbı bu resmen koyu krem
kırık beyaz olsa daha guzel olur

Canım model hoş ama ten rengine göre seçim yapın esmerse kırık beyaz hoş olur a.s.

ben de bu modelin aynısını diktiriyorum ankarada. benimki kırık beyaz olacak. bence çok çok güzel bir model...benimkinin aynısıya ondan :)))

kızlar çok sağolun fikirleriniz için genel olarak kırık beyaz güzel olur görüşü hakim anlaşılan hakkaten dediğiniz gibi resimdeki baya bir koyu.daha açık daha iyi olucak.teşekkürler hepinize

ben de bu modelin aynısını diktiriyorum ankarada. benimki kırık beyaz olacak. bence çok çok güzel bir model...benimkinin aynısıya ondan :)))

canım zevkler ortak demek.sevindim.senin düğün ne zaman?nasıl bir duvak beğendin saçına çiçekmi düşünüyorsun taçmı canım?

8 ağustos düğün tarihi... aslında saçım için taç düşünüyodum ama ankarada nereye sorduysam taç modası geçti artık çiçekli gelin saçı moda dediler bende çiçekli bir model yaptırmaya karar verdim açık bi gelin saçı olsun istiyorum duvak çok uzun sevmiyorum ama kısa da sevmiyorum tam karar verilmedi provalarda kesinleşecek gelinlikteki fransız güpürlerinden olacak duvakta da...

bence gelinlik beyaz olur. çünkü hayatta giyeceğin en güzel kıyafet ve bir kere giyiliyor. krem rengi ya da biraz daha koyu renkleri sünnet anneleri tercih ediyor. bu benim fikrim.

resmi göremedim..hata veriyor..anladığım kadarıyla rengini soruyorsun...bende şu an gelinlik diktiriyorum..rengi krem..capicuno rengi de denilyor...koyu bir renk degıl... beyaz gibi parlakta değil...nasıl istiyorsanız öyle diktırın..içinizde kalmasın...

kızlar linkte verdiğim geinliğe bir bakarmısınız.sizce güzelmi?kızkardeşim iç,n soruyorum.temmuzda düğünü var kısmetse bunu beğendik ama sizlerinde fikrini almak istedik.birde modeldeki biraz kırık beyaz dediklerinden.sizce bu renkmi hoş yoksa beyaz daha mı iyi gider fikirlerinizi bekliyorum.
peri moda evi

canım çok koyu bunun rengi bence kırık beyaz olsa çok daha güzel olur ama model güzel..

Back