- Konu Sahibi evarologlu
-
nasıl baslarsan öyle devam eder. Kabul etme dingorun ahırımı sen evde okken misafir çağırıcaklar .çok istiyolarsa kendi evlerine çağırsınlar. Kestir at hatta eşin söylesin sen kötü olma
canım eşinde seni desteklese ne iyi olurmuş.. o birşey demiyor diye sen diyeceksin ama sen kötü gelin ilan edileceksin.. eşin birşey dese de ona toz kondurmazlar, o yüzden kendini hep öne sürse fena olmaz..
canım nasıl anlayıştır öylee... yaa yazdıklarını okuyunca çatlayasım geliyor yaniii
eşin seni desteklemiyor anlaşılan; onun müdahele etmesi için baya zaman daha geçmesi ve senin iyice yıpranman ve kayınvalidenden daha çok inciler işitmen gerekli belli. Aklını kullan alma ve bir şekilde sıyrıl bu sen yokken eve misafir getirme muhabbetinden
doğru diyorsun canım ben evde yokken kayınvalidem ağırlamadı misafirimi görümcem geldi sabahtan temizlik yemek o karşıladı kayınvalidem sadece misaifr getirdi neymiş ev görmesi yeni gelinim ya he birde dedikleri lafff bu ev hiç yeni gelin evi gibi kokmuyor ....rezlaettttt ya denirmi ama benim sevgili çok görgülü ailesi der.........
ve kayınvalidem bana gelinlik giy dedi o nedenmiş onlarda adetmiş dedim kusura bakma giyemem giy giy dedi bak x teyze düğüne gelemedi seni görsün dedim gelseymiş hem fotograflardan videodan baksın ozaman ama giyemem dedim ve bunun üzerine solon kapımı kapatıp görümcemi ve eltimi çağırıp beni şikayet ediyor o an beynimde şimşekler çaktı ama seviyelerine düşmedim kimin evinde kimin suratına kapı kapıtıp kapı arkasında kimin dedikodusu yapılıyor düşünün görgülerini siz artık ve gelmiş birde utanamdan kayınvalidem hediyenin fiyatını söylüyor bu tabağı ben aldım 6tanesi 10 lira bu tabak teyze aldı 10tanesi 20 lira ben ise yuhhhh hediyenin fiyatımı söylenir ya............ ve evlendimdiğimden beri bu tür cahilliklerle uğraşıyorummm
evet bilen bilir daha önce yazmıştım buraya ben 3aylık evliyim ve 1aylık evliyken kayınvalidem bana misaifr getirdi nasılmı cmtsiydi ve ben işteydim ne olduysa pazar günü yada başka bir haftaya erteleyemedim zorla kabul ettirdiler kendilerini bende en son ilk defa olcağı için birşey demeyim dedim eşimde bende hiç mantıklı bulmuyorum ama ses çıkartma bitsin bu ızıdırap gördü görecekleri budur dedi, ve sabah ben işe eşimde ablasını alıp bize getirmiş ve abalsıda ev temizlik yemek işleriyle uğraşıp miasifir karşılamak için hazırlık yapmış misafirler gelmiş işteyim birde arıyorlar seni yemeğe bekleyelim mi ayy zahmet etmeyin kendi evinizmiş gibi davranın dedim tabi ben sinir harbindeyim, neyse eve gititm ben misaifr konumuna geldim ama kızlar garip bir duyguydu kendi evimde misafir konumunda neysee gelelim şimdi sizden yardım istemek istediğim durum kayınvalideceğim gene bana misafir geitrmek istiyor bu cmtsi dedi olmaz dedim toplantım var işe gidicem haftaya annem gelicek( bu arada şehir dışına evlendim) ozaman çağırırım sizi dedim tamam dedi ama falancanın kızı şuraya gidecekmiş o hafta olmucakmış ta dedim ne yapabilirim kısmetse gelir değilse başka sefere dedim ama durum şu şimdi annemin burda olduğu haftada cmtsi işe gidicem büyük bir ihtimalle diyorum annem var nasılsa evde boşver çağırayım gelsinler ben iş çıkışı giderim ama bir yanımda hayır artık orası senin evin ha görümcen gitmiş karşılamış ha annen karşılamış ne farketcek çağırma diyor birde yüz verip astarını istemesinler sürekli ben yokken misafir getirir se kayınvalidem diyorum karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum kızlar....
ayyy kızlar birde şu var demiştim ya eşim hiç laf dedirtmiyor annesine diye çağırmazsan bak beddua edebilir kayınvalidem diye korktum şimdi:) şöyleki büyük eltim bizi yemeği çağırmıştı vay efendim neden kayınvaliemi çağırmamış köpürmüş etmiş ve ertesi gün o yemeğe gititğimiz eltimin çoocuğu motor kazsı geçiriyor allahtan birşey olmuyor ve bana görümcem çok normalmiş gibi kayınvalidemin dediğini söylüyyor kayınvalidem demiş ki; bak beni çağırmadılarbedduamı aldılar ne geldi başlarına bu ne cahillik senin torunun o bir görümcem pişkin pişkin bak annemin bedduasını alamyın demezmi ben şokkkkk acaba doğrumu duydum yok yok doğru olamaz bu dedim ve bunu eşime söyledim
eşim: yok annem sever torunları ablam yanlış anlamıştır annem demez öyle şeyyy
ve ben artık ne diyim diyorum ya eşim hiç laf söylettirmiyor tamam benim içinde laf söylettirmiyor ama bukadarı ne bileyim annesidir kondurmak istmeiyorda olabilir...
ya ben şeye takıldım ,hani x teyze düğünde gelinlikle görmemiş ya seni onlarda adetmiş illa görecekmi ?:44:
acaba diğer x teyzeler geldiklerin de de gelinliğini giymeni söyliycekmi kayınvalidenbana çok saçma geldi
çevremde senin sorununa benzer bir sorun duymadım
öle zannediyorum ki kayınvaliden biraz hava atmak için ,birazda :bakıın oğluşuma nasıl bir yuva kurdum: demek için yapıyor bunları ,nedemek ev sahibi evde yokken evinde misafir ağırlamak
ayyy kızlar birde şu var demiştim ya eşim hiç laf dedirtmiyor annesine diye çağırmazsan bak beddua edebilir kayınvalidem diye korktum şimdi:) şöyleki büyük eltim bizi yemeği çağırmıştı vay efendim neden kayınvaliemi çağırmamış köpürmüş etmiş ve ertesi gün o yemeğe gititğimiz eltimin çoocuğu motor kazsı geçiriyor allahtan birşey olmuyor ve bana görümcem çok normalmiş gibi kayınvalidemin dediğini söylüyyor kayınvalidem demiş ki; bak beni çağırmadılarbedduamı aldılar ne geldi başlarına bu ne cahillik senin torunun o bir görümcem pişkin pişkin bak annemin bedduasını alamyın demezmi ben şokkkkk acaba doğrumu duydum yok yok doğru olamaz bu dedim ve bunu eşime söyledim
eşim: yok annem sever torunları ablam yanlış anlamıştır annem demez öyle şeyyy
ve ben artık ne diyim diyorum ya eşim hiç laf söylettirmiyor tamam benim içinde laf söylettirmiyor ama bukadarı ne bileyim annesidir kondurmak istmeiyorda olabilir...
tavrini koysana be arkadasim. gelen giden senin evine ne hakla istedigi zaman istedigi gibi giriyor ?
hem anahtarini kayinvalidenlere de mi verdin? cok yanlis buluyorum, bir an önce biseyleri degistirmeye bak yoksa dahaa coooook yanarsin..
Allah yardimcin olsun.
yok artık ya, insanın dili nasıl varır, hey allahım, çocuğunu bile emanet edemicen bunlara
eşin sanırım genelde erkeklerin yaptığı gibi, annesini olduğu gibi görmeyip, kafasındaki melek anne modeline inanıyo
ama benzer şeyleri eşinin yanında da söylerler merak etme, o zaman anlar eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?