- Konu Sahibi evarologlu
-
çok sinir oldum ben senin kaynanana.sen evde yokken nasıl senin evine misafir getirir.anlamadım kabul etme kesinlikle gelen misafirde de utanma yok herhalde ev sahibi evden yokken nasıl gelecek senin evine.
Allah Allah öyle saçma şey mi olur. ben evde olmicam o eve misafir gelecek. kusura bakmayın ama siz baştan yanlış yapmışsınız. koyacaktınız tavrınızı. hayır o misafirler de de suç var insan evde yokken ne olursa olsun gidilmez. evinden birşey kaybolsa sorumlusu kim olacak.
Annen sana misafirliğe geliyor kadıncağız neden misafir ağırlasın ki.Bir laf vardır misafir misafir üstüne olmaz diye.Sen annenlerle vakit geçir.Siz evde yokken sizde misafiri neden kayınvaliden ağırlıyor anlıyamadım.Gitsin kendi evinde ağırlasın misafirini.Fazla taviz verirsen sonrasında işin içinden çıkamazsın
yaw ev senin evin sen yokken misafir ne diye geliyo?? yani anlamadığım misafir yeni gelinsin hayırlı olsuna geliyosa seni görmesi lazım kaynananın evde misafir karşılaması nedir canım?? ev hakikaten misafirhane mi turistik mekan mı ne varda ev sahibi yokken misafir misafir mi ağırlarmış.. kayınvalidene çaktırmadan diyiver anne sanada zor oluyordur sen yorma kendini ben evde olduğum zaman gelecek olanlar gelsin sende misafirsin bide misafir ağırlayıp yorma kendini de
birde şimdi kızlar kendi annem şehir dışından haftaya geliyor geldimi evde yasin okutmak istiyor ondan onalr gelsin biz yasin okuruz sen işine git işin bitince gelirsin diyebilir....ben ona sebeplerini rahatlıkla açıklarım gerçi ama yasin okutacağı için ısrar edebilir
yazdıklarını okurken ben bile sinirlendim ev sahibi olmadan evine misafir çağırmak da neyin nesi. Hiç kendin muhattap olma eşine söylet ama sen değil de sanki eşin rahatsız ve istemiyormuş gibi söylet. Yüz verme görüşmelerini de baya seyrekleştir ki senin evindeyken seni çekiştirmek ne demek anlasın. Ne terbiyesiz insanlar var ya. Çok ağırlamak istiyorsa kendi evine buyur etsin kendi evinde ağırlasın. Benim de düğünüme gelemeyen insanlar vardı hayırlı olsuna hep kayınvalideme gidiyorlardı hediyelerimi ondan gönderiyorlardı. O da hiç sen ağırla demiyor müsaitsen işini ayarlayabilyorsan sen de gel diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?