- Konu Sahibi evarologlu
evet bilen bilir daha önce yazmıştım buraya ben 3aylık evliyim ve 1aylık evliyken kayınvalidem bana misaifr getirdi nasılmı cmtsiydi ve ben işteydim ne olduysa pazar günü yada başka bir haftaya erteleyemedim zorla kabul ettirdiler kendilerini bende en son ilk defa olcağı için birşey demeyim dedim eşimde bende hiç mantıklı bulmuyorum ama ses çıkartma bitsin bu ızıdırap gördü görecekleri budur dedi, ve sabah ben işe eşimde ablasını alıp bize getirmiş ve abalsıda ev temizlik yemek işleriyle uğraşıp miasifir karşılamak için hazırlık yapmış misafirler gelmiş işteyim birde arıyorlar seni yemeğe bekleyelim mi ayy zahmet etmeyin kendi evinizmiş gibi davranın dedim tabi ben sinir harbindeyim, neyse eve gititm ben misaifr konumuna geldim ama kızlar garip bir duyguydu kendi evimde misafir konumunda neysee gelelim şimdi sizden yardım istemek istediğim durum kayınvalideceğim gene bana misafir geitrmek istiyor bu cmtsi dedi olmaz dedim toplantım var işe gidicem haftaya annem gelicek( bu arada şehir dışına evlendim) ozaman çağırırım sizi dedim tamam dedi ama falancanın kızı şuraya gidecekmiş o hafta olmucakmış ta dedim ne yapabilirim kısmetse gelir değilse başka sefere dedim ama durum şu şimdi annemin burda olduğu haftada cmtsi işe gidicem büyük bir ihtimalle diyorum annem var nasılsa evde boşver çağırayım gelsinler ben iş çıkışı giderim ama bir yanımda hayır artık orası senin evin ha görümcen gitmiş karşılamış ha annen karşılamış ne farketcek çağırma diyor birde yüz verip astarını istemesinler sürekli ben yokken misafir getirir se kayınvalidem diyorum karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum kızlar....