- Konu Sahibi D e r i n s u
su böreği, rus salatası, dolmalar ortaya hındı..yaspasta, ekler ıceceklerr...gerısını dusunmedım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yılbaşı için ne yapacağımız belli değil...
evde geçirirsek
hımm
yaprak dolması püre et salata tatlı olabilir
Bende bugün ayva jöleli tavuk denemesi yaptım,bence çok başarılıbirde kestaneli,bademli pilav,kuşkonmaz çorbası düşünüyorum ama zeytinyağlıları bulamadım henüz
Evet canım teşekkürler,insanın aklına gelmiyor bazen:)börülce salatası , şakşuka , arnavut ciğeri , kereviz salatası , barbunya pilaki , havuç kızartması , mamzana ( közlenmiş patlıcan salatası ) enginar kalbi , zeytinyağlı biber dolması ... varda var ... :)
Eğer yılbaşına misafir varsa çorbayı değiştirin derim,bilindik herkesin içeceği bir çorbayı tercih edin klasik olacak ama en çok sevilen çorba süzme mercimek çorbası yada şehriyeli yayla çorbası yapın.Bende bugün ayva jöleli tavuk denemesi yaptım,bence çok başarılıbirde kestaneli,bademli pilav,kuşkonmaz çorbası düşünüyorum ama zeytinyağlıları bulamadım henüz
Bende hep değişikliğin iyi olduğunu düşünüyorum ama ayva jöleli tavukta mı risk acaba?Eğer yılbaşına misafir varsa çorbayı değiştirin derim,bilindik herkesin içeceği bir çorbayı tercih edin klasik olacak ama en çok sevilen çorba süzme mercimek çorbası yada şehriyeli yayla çorbası yapın.
Bende tam tersi düşünüyorum tamam değişiklik iyi olabilir ama evimize gelen misafirleride düşünmek zorundayız o yüzden misafirlerimizin de damak zevkine uygun yapsak daha iyi olur eğer beğenilmezse yenmezse çöpe gider ve siz emek verdiğinizle kalırsınız bana göre verdiğiniz tavuk tarifide risk bana göre herkesin yiyebileceği tarzda olsa daha güzel olur.Bende hep değişikliğin iyi olduğunu düşünüyorum ama ayva jöleli tavukta mı risk acaba?
Çin yemeklerini seviyorlar bildiğim kadarıyla,çin mutfağında tatlı acı,tatlı ekşi lezzetler çok var,umarım ayva jöleli tavuğu da severler:/Bende tam tersi düşünüyorum tamam değişiklik iyi olabilir ama evimize gelen misafirleride düşünmek zorundayız o yüzden misafirlerimizin de damak zevkine uygun yapsak daha iyi olur eğer beğenilmezse yenmezse çöpe gider ve siz emek verdiğinizle kalırsınız bana göre verdiğiniz tavuk tarifide risk bana göre herkesin yiyebileceği tarzda olsa daha güzel olur.
Mercimek çorbası,şehriyeli yayla çorbası
Fırında tavuk- pilav daha uygun olur.
Sana da mutlu yıllar canım,doğumgünün kutlu olsunseçenek o kadar çok ki doğal olarak insan karar vermekte zorlanıyor.birde genelde herkesin yiyebileceği türden bir şeyler bulup çıkartmaya çalışıyorsun o zaman işler dahada karmaşıklaşıyor :)
bu sene eşim çalışacağı için çocuklarımla beraber amcamlara misafiriz yılbaşında.evimde sofra kuramayacağım belki ama oradaki sofra için elimden geleni bebeğim müsaade ettiğince yapmaya çalışacağım.bu arada yılbaşı günü doğum günüm bu sebepten dolayıda yılbaşının benim için anlamı bi başka...
şimdiden mutlu yıllar dilerim...
Biraz erken bir kutlama oldu benimki,umarım tüm sevdiklerinle güzel bir yıl geçirirsin:)çook çoook teşekkür ederim.ilk kutlayan sen oldun :)