Kızlar eski sevgilimin aldığı hediyeleri kullansam garip mi olur?

Kullanilir ya. Sevgiliden ayrildik diye hediye atmayi ergenken yapmistim aldigi takılari yollara rastgele atmak, inci kolye kopartip camdan saçmalar gibi sacma dramalar (yaş 17)
Sonra atmadim bir seyi kullandim. Hatta kullanmadigim en gereksiz hediyeler bile annemin evindeki odamda duruyordu peluşlar filan gibi. Bir zarari yok.

Ben şahsen kullanmam. çok acı verdiğinden falan değil, istemem sadece kullanmayı. hele de bir yerde eski sevgilinin görme ihtimali varsa asla kullanmam. ama çok işinize yarıyorsa siz kullanabilirsiniz tabii. sonuçta size alınmış hediye.

onu çok hatırlatan şeyleri attım da çok sevdiğim bi çanta ve ceket var kullansam mı bilemedim napim sizce
Valla bende de kupa bardak var rengine bayılıyorum ve kullanıyorum. Hatta bana doğum günümde yolladığı Orkide duruyor. Başkası ile nişanlı olmama ve anılara hediyelere çok anlam yüklememe rağmen. Saydığım şeyler onu gram hatırlamıyor. Onlar benim canlarım. Hele Orkide, birtanem birtanem.

İnsan yaşlandıkça hiç önem vermiyor böyle şeylere demek ki :) Eskiden nasıl takardık kafamıza şimdi amaaan eskiymiş yeniymiş. Eşya işte. Burada önemli olan bence şu. Eğer bir ilişkiniz varsa veya olursa karşı taraftan görmek istemediğiniz şeyleri sizin de yapmamanız. Bence bu yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…