Kızlar eşiniz bebek istemese nasıl ikna ederdiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lila98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
24
-15
26
Kızlar biz eşimle 4-5 ay denedik bebişimiz olmadı, şimdi işten çıktı. Ben ancak kendimi bir sene sonra hazır hissederim seneye deneyelim diyor. Benim içimde ukte kaldı, kendisini nasıl ikna edebilirim sizce aslında geriye çekilerek korunuyoruz, şeytan diyor ki içir içir kal diye de kendisinin de istemesini istiyorum yeniden tavsiyelerinize açığım.

Kimseye zorla çocuk yaptıramazsınız, adam işsiz işten çıkmış biraz mantıklı düşünür müsünüz lütfen?
Ha geri çekilmek bir doğum kontrol yöntemi değildir zaten adam bunu inşallah biliyordur.

Linçlere hazir ol 😅 eşim istemiyorsa bende istemem.

Kızlar biz eşimle 4-5 ay denedik bebişimiz olmadı, şimdi işten çıktı. Ben ancak kendimi bir sene sonra hazır hissederim seneye deneyelim diyor. Benim içimde ukte kaldı, kendisini nasıl ikna edebilirim sizce aslında geriye çekilerek korunuyoruz, şeytan diyor ki içir içir kal diye de kendisinin de istemesini istiyorum yeniden tavsiyelerinize açığım.
Beş parasız bebeğe nasıl bakacaksınız?
Baba olmak istemeyen adamı baba etmeye çalışma amacınız ne?
O çocuğa ve size sahip çıkacağını mı zannediyorsunuz?
Ne sizle ilgilenip bakar ne çocuğa bakar. Hamilelik de zor bebek bakımı da zor lohusalık da zor. Öyle dizi filmdeki gibi kimse Hamilelik geçirmiyor. Kendi ayağınıza sıkmak istiyor gibisiniz.
Eşiniz sizden daha makul. Bebek bezi maması şampuanı kremi kıyafeti eşyası oyuncağı fiyatlarından haberiniz yok galiba

Mune Mune İki yere konu açmış üye

Hanımlar kendimize ait evimiz arabamız var bankadan maaşı kadar faiz alıyor. Aynı zamanda kira gelirimiz var sigortası işlesin diye çalışıyordu. Durumumuzda değişim olmadı zaten ona güvenip istiyorum bende

Beş parasız bebeğe nasıl bakacaksınız?
Baba olmak istemeyen adamı baba etmeye çalışma amacınız ne?
O çocuğa ve size sahip çıkacağını mı zannediyorsunuz?
Ne sizle ilgilenip bakar ne çocuğa bakar. Hamilelik de zor bebek bakımı da zor lohusalık da zor. Öyle dizi filmdeki gibi kimse Hamilelik geçirmiyor. Kendi ayağınıza sıkmak istiyor gibisiniz.
Eşiniz sizden daha makul. Bebek bezi maması şampuanı kremi kıyafeti eşyası oyuncağı fiyatlarından haberiniz yok galiba

Mune Mune İki yere konu açmış üye
Beş parasız değiliz çok şükür ben iyi kazanıyorum eşimin çalışırken aldığı maaşın iki katı ek gelirimiz var. Sadece eşimin kendine güveni kırıldı

Hanımlar kendimize ait evimiz arabamız var bankadan maaşı kadar faiz alıyor. Aynı zamanda kira gelirimiz var sigortası işlesin diye çalışıyordu. Durumumuzda değişim olmadı zaten ona güvenip istiyorum bende
Para tamam, adam istemiyor? Adam baba olmak istemiyor. Zorla adam nasıl baba olacak hissedecek?

Linçlere hazir ol 😅 eşim istemiyorsa bende istemem.
Ya ben çok istiyorum birde 5 ay uğraştık didindik ki 5 ayda olmadı diye kaç doktora götüren kendisi şimdi 180 derece döndü ben istemiyorum diye benimde hevesim kırıldı

Canım aynı benzer durumda arkadasım var eşi çok istemiyordu baba olmak vs. Bir sekilde ikna etti simdi kız hamile. Adam heyecanlı cocuğu olacak diye ama her fırsatta ben istemedim cocuk yapmanı diye kafasına kakıyor kızın kavgalarda.

Adamın kendince planları vardır kimseye zorla çocuk yaptıramazsınız biraz zamana bırakın sizde darlayip iyice soğutmayın. Ayrıca içirip hamile kalmak nasıl bir kafa. Öyle bir kerede mi oluyor sanki o işler.

Valla benim esim de korkuyodu sicak bakmiyordu. Maddi sıkıntımiz da yoktu. Ben de 29 yasindayim anne olmak istiyorum demistim bu sekilde argumanlarla ikna olmustu. Ama hep bir korkusu vardi. Yapisi geregi girisken biri degil bunun da etkisi var. Ve nence cok cok iyi bir baba. Gereken herseyi fazlasiyla ustlendi. Cevremizde bi anne kadar cocugu hakkinda her bilgiye sahip diye nitelendirilir. Esinizi en iyi siz tanirsiniz. Iyi bir baba olacak potansiyele sahipse guzelce karsiniza alip konusun derim.

Beş parasız değiliz çok şükür ben iyi kazanıyorum eşimin çalışırken aldığı maaşın iki katı ek gelirimiz var. Sadece eşimin kendine güveni kırıldı
Bana bebek bakımı o evde oldugu icin üstüne kalır diye korkmuş gibi geldi. Is bulayim şu evden gideyim öyle yap diyo gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X