- 10 Ağustos 2023
- 1.130
- 379
- 32
- Konu Sahibi bugsbunny17
Sorma canım ben rahim filmi çektirdim yeni ona göre çektirince şans artıyormuş 3-4 ay daha deneyip aşılama ya da tüpe geçelim dedi doktorum. Bi baktık benim doğuştan sağ tüpüm yokmuş rahmim yarım. Gerçi doktor böyle diyince çok kızıyor :) neyse gebelik olursa riskli bir gebelik oluyormuş sürekli takipte olmak vs gerekiyormuş. Bakalım filmi çektirdik 3-4 ay sonra olmazsa belki aşılama duruma göre de tüp bebeğe karar verecek doktorum. Ben elimden geleni yapacağım, hayırlısı ile olsun olacaksa da sen aşılama ile hamile kaldın sanırım dimi? Ben aşıla ihtimal tüpe göre düşük diye pek yanaşmıyorum ama doktorum deneyelim diyor. çok sevindim senin adına Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Herkesin yavrusu kıymetlidir ama bu kadar da çabalıyıp bekleyince ayrı bir güzeldirUmutsuz olmayın 37 yaşındayım bende amh 0.28 di eşim azosperm hareketlilik sıfır sperm sayısı az. Biz de tüp Bebekten yana kullandık şansımızı. Etlik Zübeyde hanım tüp Bebek merkezinde 2 kez yaptırdım. İlkinde tüp bebek yolunda ilerlerken erken çatlama nedeniyle aşılama oldum negatif oldu. 2. de tüm umutsuzluğuma rağmen pozitifi gördük. Bugün kalp atışınıda duyduk çok şükür. Bunun inanın yaş ile alakası yok 20,24,26 yaşında çocuğu olmayıp tüp Bebek merkezinde umut arayan insanlar gördüm. Umudunuzu kaybetmeyin. Eğer Ankaradaysaniz Etlik Zübeyde hanım tüp Bebek merkezini öneririm size. Van'dan ve birçok şehirden gelen kadınlar var.
Etlik Zübeyde hanımda ya da başka bir kadın doğuma siz ürolojiye eşiniz gitsin duruma göre onlar yönlendirir sizi. Umarım herşey gönlünüzce olur.