Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

Evet doğru , o çocuğu yengeniz taşıdı , sancilarla doğurdu.
Elbette yemesine , icmesine karışacak , siz deli gibi yerlerde yuvarlaninca tabi gözleri üstünüzde olacak.

Bilmediğiniz kadar gözünüz gibi bakın, annesinin gözüyle bakamazsınız.

Bende görümce olarak yazıyorum ; 4 tane yeğenim var , gördüğüm zaman dünya benim oluyor. Ancak gözümü annesinden ayırmıyorum. Her yapacağım şey konusunda izin istiyorum ki 2 yeğenime ben baktım. Annesi hastanede kaldı aylarca. Gece sabahlara kadar uykusuz kaldım.
Yinede sahiplenmedim ben gorumceyim edasıyla .

Erkek ailesinde , azınlıkla kadınların ailesinde ne zaman saygı olursa o zaman huzur olacaktır . Ama yok , gelin ne yapsa uygunsuz görünüyor. Hep bir eleştiri , hep bir can sıkma.

Benim annem kaynana, ben görümce isem huzursuzluk verenler ne hep merak etmişimdir.

ben senin gibi görümcelik taslayıp yeğenimi sıkboğaz etmiyom her dakka
Canım kusura bakmada 2 3 ayda bir görürsem istediğim gibi severim. Çocukta hayatından memnun benden fazla egleniyo. Ama yenge senin gibi olunca işimiz zor haklısın. Görmemişlik yapan sensin. Evet ben görmüyorum ondan sevmek zaman geçirmek istiyorum sen 7/24 gördüğün halde insanlardan kıskanıyorsun. Senin bugüne kadar yaptığın tek şey herhalde bi çocuk doğurmak olmuş gibi çocukta çocuk diyorsun. Sen doğurdun diye sadece sen en iyi korursun diye birsey yok.
Ayrıca çocuğu verdim diye yazdım sen vermiyorsun diye yorum yapıyorsun
Vermek istemiyorsun olucaktı orası
Sırf erkek tarafısın diye benim kayınbabamı tanımadan adamı melek yaptın yengeni kötüledin
Erkek tarafıyla ne alaka Allahaşkına senin bu halde olman hiç sağlıklı değil gerçekten sen ayda 1 kez gördüğün insanlar için piskolojini bozuyorsun. Benim yengem iyi değil zaten iyi dememe gerek yok. Evde yemeği temizliği bile abim yapar. Bilmeden konuşan sensin.
oğlum babasına çekmiş babası gibi çekingen
babası gibi cekingense senneden lohusalikta kaynanam bana yemek vermedi ondan olabilir diyorsun. Çocuk ne bilsin kaynananın sana yemek verip vermediğini.
Burda sana tek abartıyorsun yazan ben degilim. Keşke kendine zarar verdiğini anlasan daha mutlu olursun şu yaptıklarını yapmazsin. 2 yaşındaki çocuk 2 aylık bebek gibi değil. Bukadar korkacak birsey yok. Sen sanki yeni doğmuş muamelesi yapıyorsun cocuguna.
Bu kadar bana çile çektiren insanlarla oğlumun doğum gününü kutlamak istemedim
Senin sorunun sadece piskolojik ve bunu sen kendin yaratıyorsun. Insanları sevmiyor olabilirsin. Ozaman eşine verirsin çocuğu ailesine yollarsin. Severler görürler geri yollarlar.
Sen benim gibi olamazsın zaten ben önce kendimi değil yeğenimi düşünüyorum ama sen bencilsin sadece kendini düşünüyorsun çocuğunu kendine bahane edip insanları cocugunun yoklugu ile cezalandırmak istiyorsun sana yaptıklarından dolayi.
Senin gibi yengenin bakışına rağmen bile bile yeğenini bunaltan görümce çok zor Allah yengene sabır versin hoşçakal
Çocuk halinden memnun. Annesinin yapmadığını biz ona yapıyoruz için rahat olsun. Allah sanada bu düşüncelerle yaşamak için kolaylık versin sanada hoşçakal

Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey!

Bu nedir ya?
Kavga cikarsa çıksın yani kavga çıkmasın diye cocuk balkona uzatılır mi?

Aman huzurumuz kaçmasın diye diye huzur kaçırıyorsunuz resmen.

Ben bunaldim burda. Ama geneli böyle sanırım torun olunca. Geçen de kendi babam geldi eşiyle beraber öğlen bende mutfaktayim birşeyler hazırlıyorum bana içerden sesleniyo x işini bitirince gel fotografimizi çek torunumla diye kendimi hizmetçi gibi hissettiriyor bazen

senin oğluna takma sebebi oğlundan ilk erkek torun olduğu için

hassas bir annesin. Abartmadan oğlunu koru tabiki ama kayınpeder şeker hastası elleri titriyor diye çocuğu vermemezlik etme. balkon yanlış haklısın. hemen çıkıyorum veririm diyebilirsin.
çocuğu neden sende tutmak istemesinki? fazla takıntı etmişsin gibi geldi.

Hem çocuğu uzatıp hem de dert yanıyorsunuz Allah aşkına yani dur baba geliyoruz yukarı diyemediniz mi yani inandırıcı da gelmedi bana yani zaten yukarı çıkıyorsunuz neden balkondan uzatmanı istiyor abartı değil mi? diğer meseleye gelince çocuğunuz zaten sürekli sizinle dedesiyle vakit geçirse ne olur ki gitmek istemiyorsa ağlıyor der vermezsiniz artık takıntı haline getirmişsiniz herşey batıyor size biraz rahat olun. Bu insanlar sizin kocanızı büyütmediler mi bir yerinde bir şey mi var balkona uzatarak hata yapan sizsiniz sadece.

eşinizle aranız bozulmasın tatsızlık olmasın diye susuyorsunuz hep anlıyorum ama söz konusu evlat olunca bazen kalp kırmak gerekebilir. Ben yerinizde olsam herhalde sabrım taşardı bi yerde onu ben doğurdum derdim . Ve öyle balkondan uzatmaya falan müsade etmezdim getiriyorum işte içeriden düşerse ne yapcan derdim vs.

Bu kadar olumsuzu düşünmek yorar tabi sizi, o olay için değil tamamiyle sizin için söylüyorum rahatlamak için bir psikoloğa falan mı gitseniz? Ruh hastası kayınpederiniz size kafayı yedirecek yoksa.

uzun süredir konulara yorum yapmıyorum ama buna dayanamayıp,yazacağım.siz kp.e kafayı takmışsınız.zaten ay da bir gidiyormuşsunuz.çat kapı geliyor diyorsunuz,ne sıklıkta geliyor.haftada 1-2 mi?ayda 1-2 mi?adam torun sevmek istiyor ve sizin bundan rahatsız olduğunuzun farkında,bu yüzden üstünüze geliyor.biraz rahat bırakın,aldırmıyormuş gibi yapın,bence vazgeçecektir.
balkondan uzatma konusunda da siz haksızsınız,vermeyin,geçin.

Eşinizin ikinci çocuk hakkında söyledikleri çok güldürdü beni... Bu çözüm değil bence hayır demeyi bilmeniz lazım...

Teşekkür ederim. Seni cok iyi anlıyorum korkularini da anlıyorum bende evlatlarmi cok kiskaniriim ama her şeyin bir adabi var kayinbaban abartiyor sende güzelce tepkini koy canim sinirlenmeden tatli dille şakaya vurarak. Zaten ayda bir gidiyormuşsun abartildigi yerlerde lafını esirgeme.

En az 100 kere oğlumun doğum gününde kavga çıkmasın diye balkondan uzattım yazmışsınız.

Yani şimdi siz merhaba baba şimdi geliyoruz yukarı deseniz kavga mı çıkar?
Bunun için çıkacaksa çıksın zaten.

Dede torun ilişkisini abartıyor olabilir ama sizin de anne oğul ilişkisiniz de bana çok sağlıklı bir izlenim vermedi. Önceki konularınızdan az çok biliyorum.

Daha önce elti ya da görümceydi kendi oğlunu bırakıp benim oğlumu daha çok seviyor diye de konunuz var.
Siz de var birşey.
Olaylara bakışınızı biraz değiştirin.
Hayat böyle geçmez.

Eşim babasının huyunu biliyor ama babam napiyim diyor inat ediyor anlamamak için. Ayda bir gitmezsem iş daha kötü olur boşanmaya kadar gider. Eşim diyor ki ayda bir biz gitmezsek babam aniden gelir bize kavga büyür diyor, çünkü babası mafya gibi çatkapı gelip hesap soran insan, niye gelmediniz diye kavga çıkartır, bu adamdan kurtulmak için bu şehirden taşınmamız lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…