- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Evet kesin bu yüzden gitmiyordur. Çocuk senden başka kimseyi görmüyorki yabancılaması normal. Adamın elleri titriyor diye vermiyorsun ama seninde dizlerin titriyor ya sen düşürseydin. Okudukça hatırladım seni. Çocuğu BEN dogurdum. BENIM doğurduğum gün BENIMLE kutlayacak. BEN eşimle çocuğumla kutlamak istiyorum diyen kişisin. Ben görümce gözüyle yazicam simdi. Abimle yengem gelirler. Yengemde senin aynısından. Tek onun çocuğu var ve benim ailemin tek hedefi onun cocuguna zarar vermekben yegenimi görünce değil yengemi, canımdan cok sevdigim abimi bile gormuyorum. Çocukla yerlerde yuvarlaniyorum deli gibi. Bi saniye gözümden ayirmiyorum. Anasida gözünü bizim üzerimizden ayirmiyo yemek vermemize karışır içeceğine karışır ama bezini değiştirmeye Sira gelince halana git ninene git olur. Cocugu KB değil SEN kiskaniyorsun. Bu arada anladık boyun 1.74 100 kez yazmissin
ne fark eder ki? Zaten 1 cocuk var paylasilamayan. 1 tane daha olursa ne fark eder?Eşim dediki ailem yaşadığı sürece ikinci çocuk yapmayalım
Canım kusura bakmada 2 3 ayda bir görürsem istediğim gibi severim. Çocukta hayatından memnun benden fazla egleniyo. Ama yenge senin gibi olunca işimiz zor haklısın. Görmemişlik yapan sensin. Evet ben görmüyorum ondan sevmek zaman geçirmek istiyorum sen 7/24 gördüğün halde insanlardan kıskanıyorsun. Senin bugüne kadar yaptığın tek şey herhalde bi çocuk doğurmak olmuş gibi çocukta çocuk diyorsun. Sen doğurdun diye sadece sen en iyi korursun diye birsey yok.ben senin gibi görümcelik taslayıp yeğenimi sıkboğaz etmiyom her dakka
Vermek istemiyorsun olucaktı orasıAyrıca çocuğu verdim diye yazdım sen vermiyorsun diye yorum yapıyorsun
Erkek tarafıyla ne alaka Allahaşkına senin bu halde olman hiç sağlıklı değil gerçekten sen ayda 1 kez gördüğün insanlar için piskolojini bozuyorsun. Benim yengem iyi değil zaten iyi dememe gerek yok. Evde yemeği temizliği bile abim yapar. Bilmeden konuşan sensin.Sırf erkek tarafısın diye benim kayınbabamı tanımadan adamı melek yaptın yengeni kötüledin
babası gibi cekingense senneden lohusalikta kaynanam bana yemek vermedi ondan olabilir diyorsun. Çocuk ne bilsin kaynananın sana yemek verip vermediğini.oğlum babasına çekmiş babası gibi çekingen
Senin sorunun sadece piskolojik ve bunu sen kendin yaratıyorsun. Insanları sevmiyor olabilirsin. Ozaman eşine verirsin çocuğu ailesine yollarsin. Severler görürler geri yollarlar.Bu kadar bana çile çektiren insanlarla oğlumun doğum gününü kutlamak istemedim
Sen benim gibi olamazsın zaten ben önce kendimi değil yeğenimi düşünüyorum ama sen bencilsin sadece kendini düşünüyorsun çocuğunu kendine bahane edip insanları cocugunun yoklugu ile cezalandırmak istiyorsun sana yaptıklarından dolayi.Bende görümceyim benimde yeğenim var ama ben senin gibi değilim olmakta istemem abartı sevgi çocuğu da anneyi de sıkar, hiç çocuk görmemiş gibi davranmak çocuk ölümüne kadar gidebiliyor, severken öldürmek diye birşey var
Çocuk halinden memnun. Annesinin yapmadığını biz ona yapıyoruz için rahat olsun. Allah sanada bu düşüncelerle yaşamak için kolaylık versin sanada hoşçakalSenin gibi yengenin bakışına rağmen bile bile yeğenini bunaltan görümce çok zor Allah yengene sabır versin hoşçakal
Ne yapacak gaddarsa canını mı alacakbütün aile korkuyor ondan çok gaddar kayınbabam
senin oğluna takma sebebi oğlundan ilk erkek torun olduğu içinYok kayımbabamın adını koymadım. Eltimin oğlu benim oğlumdan 7 ay sonra doğdu eltim koydu kayınbabamın adını oğluna. Eltimin oğluna düşkün 17 aylık oğlu, Ekimde de ikinci oğlu doğacak az kaldı, benim oğlum ortanca torun, oğlumdan büyük görümcemin 2 oğlu var, Ama kayınbabam en çok benim oğluma takmış durumda. Beni oğlumla kafayı bozdu adam. Bir de eltimle 1 aydır araları limoni o çocuğu görmüyor, benim oğluma daha da taktı adam
Oğlum 2 yaşında kayınbabamın kucağında
eşinizle aranız bozulmasın tatsızlık olmasın diye susuyorsunuz hep anlıyorum ama söz konusu evlat olunca bazen kalp kırmak gerekebilir. Ben yerinizde olsam herhalde sabrım taşardı bi yerde onu ben doğurdum derdimİyi akşamlar kızlar. İnsallah bugün yine aşırı tepki vermezsiniz sadece fikir almak dertleşmek istiyorum, tartışmayalım nolur.Geçen sefer doğum günü konusu açmıştım sizlerin fikirlerinizi dinledim eşimi de kırmamak için kayınbabamın sevmediğim insanların evine gittim herkese her zamanki gibi saygılı davrandım, onları sevmesemde seviyormuş gibi yaptım oğlumun doğum gününü orta hep birlikte kutladık. Benim sorunum kayınbabamın hareketkeri. Ogluma karşı çok dikkatsiz davranıyor,oğlumun sağlıgını devamlı tehlikeye atıyor görümcemde öyle, kaynanamda öyle( çocuğumu bebekken ters çevirdi tepe taklak falan)Ben evde birseyler hazırladım sonra yoldan da pastayı kayınbabamların ilcesinden alıp geçmek indik pastahanenin önünde neyse aldık çıktık arabaya binerken eşim çocuğu bebek koltuğuna koymaya gerek yok zaten babamların evine çok az kaldı incez şimdi dedi kucağına al çocuğu dedi, arkada oturuyom oğlumla hep zaten. Neyse ben başıma gelcekleri bildiğim için çok tedirginim. Kayınbabamın evinin önüne balkonun önüne tam yanaştık arabayla benim elim ayağım titremeye başladı kalbim hızlı atmaya başladı korkudan, eşim hadi kapıyı aç in diyor ama ben nasıl korkuyom kayınbabamı tanıyom çünkü. Kapıyı açar açmaz, sadece bir bacağımı dışarıya atar atmaz daha oturduğum yerden bile kalkmadan, bana balkondan hoşgeldin kızım bile demeden çocuk uyuyor mu dedi yok dedim, hemen ver çocuğu bana ver bana ver demeye başladı. Balkondan kollarını aşağıya uzatmış ver çocuğu bana ver yukarı kaldır bana ver diyor benim konuşmama bile fırsat vermiyor, Bende gelir gelmez kavga çıkmasın diye çocuğu yukarıya doğru kaldırıp verdim ama içim içimi yedi oğlum düşcek asfalta betona diye.Ya arkadaşlar bu adam şeker hastası elleri titreyen bir adam balkondan alarak oğlumun can sağlığını tehlikeye atıyor. 2 dakka bahçe kapısından girmemizi bekleseydi o zaman alsaydı çocuğu benden nolurdu sanki ne bu acele bu kadar. O kadar saat gelmemezi bekleyen insan 2 dakka daha bekleseydi.Hoşgeldin bile demek yok gelir gelmez yaptığına bakın, Oğlum elimizden kaysa betona düşse Allah korusun napcaktık o zaman. Eşim bile arabadan inmeden yaptı bunu, eşim arabayı park ediyordu sonradan gördü. Eşime anlattım bana hakverdi, bir daha bebek koltuğundan indirmeyiz çocuğu ve çocuğu koltuktan ben alır eve girerim babam balkondan isterse vermem dedi. Ama babasını o gün baba bir daha yapma bunu diye uyarmadı. Sırf 2 dakka önce sevmek için bu tehlikeyi yaratmaya değmezdi. Sonra bütün akşam boyunca dedesinin kucağındaydı oğlum. İçimden dedesi dedim sevsin özlemiştir dedim,istemedim kucağından, istesemde kolay kolay vermez zaten kayınbabam. Neyse gecenin sonuna doğru baktım çocuk eşimin kucağında, eşime bana versene dedim tam aldım oğlumu, kayınbabam ben alır almaz hemen gel dedem gel diye çocuğu çekiştirmeye başladı ( oğlum ona gitmek istemedi artık).Neyse demek istedğim kayınbabam geceye kadar hep kendi kucağındaydı sonra eşim aldı eşimdeyken gel bana diye zorlamadı, ama ben eşimden 2 saniye alır almaz hemen gel dedem diyor, Oğlumun benim kucağımda 2 saniye bile durmasına tahammül edemiyor. Oğlum doğduğundan beri benden çok kıskanıyor oğlumu. Bu çocuk sana anne demicek seni unutcak hep bana gelcek diyor bana. Çok bunaldım. Ben sadece doğurma makinesiyim kayınbabam için. Doğan çocuk onun oluyor ben saf dışı kalıyom hep. O yüzden onlarla aynı ortama girmek istemiyom, ama eşimle aram bozulmasın diye mecbur görüşüyom. Çok bunaldım. Eşim dediki ailem yaşadığı sürece ikinci çocuk yapmayalım son sözüm bu, çünkü ailemin huyu böyle napim diyor. Binlerce olay var oğlum konusunda, sadece bir kısmı bunlar. Fikirlerinizi bekliyorum kardeşlerim.
Canım orda çocuğum Allah korusun kayıp düşebilirdi adam laftan anlamıyor çok kavgacı, oğlumun doğum gününü mahvetmesin diye sustum, oğlumun can sağlığı tehlikeye giriyor bu adam yüzünden diye ondan düşünmekten 4 gün hastalandım ruh gibiydim evimde.Ben de yıpranmak istemiyom oğlumla kocamla mutlu yaşamak istiyorum, belki yarın ölücem ama bugünümü mutlu yaşamak istiyorum, Ama kayınbabam yüzünden hayatım mahvoldu, 10 kaynanaya bedel, Kaldıramaz hale geldim bile zaten hastalanmaya başladım
Eşinizin ikinci çocuk hakkında söyledikleri çok güldürdü beni... Bu çözüm değil bence hayır demeyi bilmeniz lazım...İyi akşamlar kızlar. İnsallah bugün yine aşırı tepki vermezsiniz sadece fikir almak dertleşmek istiyorum, tartışmayalım nolur.Geçen sefer doğum günü konusu açmıştım sizlerin fikirlerinizi dinledim eşimi de kırmamak için kayınbabamın sevmediğim insanların evine gittim herkese her zamanki gibi saygılı davrandım, onları sevmesemde seviyormuş gibi yaptım oğlumun doğum gününü orta hep birlikte kutladık. Benim sorunum kayınbabamın hareketkeri. Ogluma karşı çok dikkatsiz davranıyor,oğlumun sağlıgını devamlı tehlikeye atıyor görümcemde öyle, kaynanamda öyle( çocuğumu bebekken ters çevirdi tepe taklak falan)Ben evde birseyler hazırladım sonra yoldan da pastayı kayınbabamların ilcesinden alıp geçmek indik pastahanenin önünde neyse aldık çıktık arabaya binerken eşim çocuğu bebek koltuğuna koymaya gerek yok zaten babamların evine çok az kaldı incez şimdi dedi kucağına al çocuğu dedi, arkada oturuyom oğlumla hep zaten. Neyse ben başıma gelcekleri bildiğim için çok tedirginim. Kayınbabamın evinin önüne balkonun önüne tam yanaştık arabayla benim elim ayağım titremeye başladı kalbim hızlı atmaya başladı korkudan, eşim hadi kapıyı aç in diyor ama ben nasıl korkuyom kayınbabamı tanıyom çünkü. Kapıyı açar açmaz, sadece bir bacağımı dışarıya atar atmaz daha oturduğum yerden bile kalkmadan, bana balkondan hoşgeldin kızım bile demeden çocuk uyuyor mu dedi yok dedim, hemen ver çocuğu bana ver bana ver demeye başladı. Balkondan kollarını aşağıya uzatmış ver çocuğu bana ver yukarı kaldır bana ver diyor benim konuşmama bile fırsat vermiyor, Bende gelir gelmez kavga çıkmasın diye çocuğu yukarıya doğru kaldırıp verdim ama içim içimi yedi oğlum düşcek asfalta betona diye.Ya arkadaşlar bu adam şeker hastası elleri titreyen bir adam balkondan alarak oğlumun can sağlığını tehlikeye atıyor. 2 dakka bahçe kapısından girmemizi bekleseydi o zaman alsaydı çocuğu benden nolurdu sanki ne bu acele bu kadar. O kadar saat gelmemezi bekleyen insan 2 dakka daha bekleseydi.Hoşgeldin bile demek yok gelir gelmez yaptığına bakın, Oğlum elimizden kaysa betona düşse Allah korusun napcaktık o zaman. Eşim bile arabadan inmeden yaptı bunu, eşim arabayı park ediyordu sonradan gördü. Eşime anlattım bana hakverdi, bir daha bebek koltuğundan indirmeyiz çocuğu ve çocuğu koltuktan ben alır eve girerim babam balkondan isterse vermem dedi. Ama babasını o gün baba bir daha yapma bunu diye uyarmadı. Sırf 2 dakka önce sevmek için bu tehlikeyi yaratmaya değmezdi. Sonra bütün akşam boyunca dedesinin kucağındaydı oğlum. İçimden dedesi dedim sevsin özlemiştir dedim,istemedim kucağından, istesemde kolay kolay vermez zaten kayınbabam. Neyse gecenin sonuna doğru baktım çocuk eşimin kucağında, eşime bana versene dedim tam aldım oğlumu, kayınbabam ben alır almaz hemen gel dedem gel diye çocuğu çekiştirmeye başladı ( oğlum ona gitmek istemedi artık).Neyse demek istedğim kayınbabam geceye kadar hep kendi kucağındaydı sonra eşim aldı eşimdeyken gel bana diye zorlamadı, ama ben eşimden 2 saniye alır almaz hemen gel dedem diyor, Oğlumun benim kucağımda 2 saniye bile durmasına tahammül edemiyor. Oğlum doğduğundan beri benden çok kıskanıyor oğlumu. Bu çocuk sana anne demicek seni unutcak hep bana gelcek diyor bana. Çok bunaldım. Ben sadece doğurma makinesiyim kayınbabam için. Doğan çocuk onun oluyor ben saf dışı kalıyom hep. O yüzden onlarla aynı ortama girmek istemiyom, ama eşimle aram bozulmasın diye mecbur görüşüyom. Çok bunaldım. Eşim dediki ailem yaşadığı sürece ikinci çocuk yapmayalım son sözüm bu, çünkü ailemin huyu böyle napim diyor. Binlerce olay var oğlum konusunda, sadece bir kısmı bunlar. Fikirlerinizi bekliyorum kardeşlerim.
Teşekkür ederim. Seni cok iyi anlıyorum korkularini da anlıyorum bende evlatlarmi cok kiskaniriim ama her şeyin bir adabi var kayinbaban abartiyor sende güzelce tepkini koy canim sinirlenmeden tatli dille şakaya vurarak. Zaten ayda bir gidiyormuşsun abartildigi yerlerde lafını esirgeme.Ya maşallah o kadar güçlü bir kadınsın ki imrendim sana. Bende bir zamanlar güçlüydüm eşimin ailesi beni bu hale getirdi. Eşim bana hakverse nolcak, babasının yanında sesi çıkmıyor beni savunmuyor çok pısırık, anca babasının arkasından benim yüzüme ben konuşunca haklısın diyor o kadar. Beni savunan bir kocam yok, dul kalcam diye ödü kopan bir ailem var, boşanırsam 7 yaşında çocuğu alırız kanunlar böyle diye beni tehdit eden bir kayımbabam var, evliliğimi zehir eden oğlumu benden aşırı kıskanan oğlumun bana anne demesini bile istemeyen bir insan ayrıca kayınbabam. Bütün bunlardan eskisi kadar kendimi savunamaz hale geldim ama güçlenmem lazım
Eşim babasının huyunu biliyor ama babam napiyim diyor inat ediyor anlamamak için. Ayda bir gitmezsem iş daha kötü olur boşanmaya kadar gider. Eşim diyor ki ayda bir biz gitmezsek babam aniden gelir bize kavga büyür diyor, çünkü babası mafya gibi çatkapı gelip hesap soran insan, niye gelmediniz diye kavga çıkartır, bu adamdan kurtulmak için bu şehirden taşınmamız lazım sanırım.Bence önce nickini değiştir sen yok değilsin bu hayatta varsın.
Sonuçta bu çocuğu sen doğurdun sen tasidin ee sana anne diyor değil mi gerisi hikaye .
Ciddiye bile alma bunları.Sen daha çok oğlum oğlum de yanlarında bol bol kahkaha at sallama bu tipleri.
Zaten 1 2 yila hevesleri geçer.
Çat kapı geldiğinde de iyi davranma kp e fazla muhatap olma.
Ayda bir fazla boyle tiplere eşinle aran neden bozulacakmis bilmiyor mu ailesini gitmiyorum de diret.
Sen önce kendine inan güven güçlü ol kimse bir şey yapamaz sana.
Ayrıca öyle kolay değil tüfek çekmek falan ara polisi ihbar et hiç korkma kp derden ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?