Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

Daha önce elti ya da görümceydi kendi oğlunu bırakıp benim oğlumu daha çok seviyor diye de konunuz var.
Siz de var birşey.
Olaylara bakışınızı biraz değiştirin.
Hayat böyle geçmez.
Ya devamlı eski konularımla yargılıyorsunuz beni. Ben siz konu açınca hemen eski konularınızı açıpta size laf sokuyor muyum amaç ne yani. Eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum diye bu konumun başlığında bile belirttim zaten geçmişimi araştırmana ne gerek var, ama illa bir eksik bulcan de mi. Çocuğuma zarar veren insanların tabiki oğlumu kucaklamalarından rahatsız oluyorum buna sigara içen eltim, ve bilgiçlik taslayan görümcemde dahil. Sen eşinin ailesiyle mükemmel anlaş tamam, beni tanımadan yargılama

BEN olsam asla vermezdim ,çocuğun düşseydi tek sorumlusu seni yapacaklardı ve vermeseydin diyeceklerdi.Sen iki laf söyleyip halledemediysen bu işi bu kayınpeder daha çok istediğini yapar.Sen desene eve giriyoruz babacığım kapıya çık vereyim diye

Ya dededir sevsin hep onun kucaginda olsun ne var yani.
Bunlara takilmayin sonucta butun gun sizle cocuk..

Cocugunuzu nede kiskaniyorsunuz dededen? Birak onun kucaginda olsun tum gun..

Ama..seni sevmicek beni sevcek..kisminda haklisin boyle sey denmez.

Mumkun oldugunca az gorusun ne diyim.

Hata sizde. Uygun görmüyorsanız eğer balkondan uzatmayacaksınız.
Ne kadar lüzumsuz, dur baba içeriye gireyim veririm demeniz yeterli.
Ben her durumda hatayı sizde buldum. Her şeyden şikayet ediyorsunuz ama buna rağmen hiç bir şey yapmıyorsunuz.

Bak şimdi örneğin kp ile anlaşamassın ama görümceyle anlaşırsın veya x biri.

Ama hem kv hem kp hem görümce hem elti hepsiyle sıkıntım var dersen orada bir dururum.

Hepsi mi oğluna zarar vermeye çalışıyor?
O zaman ne işin var bu aileyle?

Amacım eksik bulmak değil sende farkındalık yaratmakMutlaka senin de yaptığın gözünden kaçan birşeyler vardır.

Kp davranışları evet abartı.
Ama senin de tek odağın oğlun çok abartı şekilde şimdi ne olacak diye hazır ol da bekliyorsun.

Biraz rahat bırak bu durumu ileriki yaşamında oğlunu da olumsuz etkiler.

Ben sizin önceki konularınızı ezberliyor muyum amaç ne yani, ben sizin geçmiş konularınızı hatırlamıyorum bile. Hemen senin şöyle konun böyle konun vardı demeler yargılamalar. Ben zaten bu konumun başlığında bile yazdım, eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum diye belirttim zaten, geçmişimi araştırmana ne gerek var, eşinin ailesiyle anlaşamayan herkes sizin gözünüzde sorunlu oluyor, siz mükemmel anlaşın

Bak sana şöyle anlatıyim ben asla onlara karşı saygısızlık yapmadım, çoğunlukla sessizim. Senin kp kv görümce dediğin insanlar bir aile zaten, ve aşiret gibi birşey durum. Yani biriyle kötü oldun mu diğerleri de ondan yana oluyor hepsi bana karşı kötü oluyor, yani aile oldukları için birbirlerini tutuyorlar beni rakip görüyorlar anladın mı durum bu. Eltimle sigara konusundan dolayı uzaklaştım ve bana hoşgeldin bile dememesi yemeğime kahveme sanki benden yaşça büyükmüş gibi kaynana gibi devamlı laf söylemesi, kendi kahve yapmadığı halde benim kahvemi sulu olmuş deyip herkesin içinde beni küçük düşürmesi daha neler neler bunlardan soğudum ondan, hem küçük gelin hem yaşı benden küçük hem devamlı laf sokuyor bana. Durum bu. Oğlumun canı tehlikedeyken ben nasıl başka şeylere odaklanıyim.3 buçuk senelik evliyim her oraya gittiğimizde kayınbabam sorun çıkardı laf soktu. Her ordan geldiğimizde eşimle günlerce kavga ettik 1 hafta küs kaldık boşanma noktasına geldik, bunların hepsi kayınbabam yüzünden, E haliyle ne zaman oraya gitsem kayınbabam yine napcak diye tedirgin oluyom rahat olamıyom

Kesinlikle sorun sende.
Bana "eski konularıma bak anlarsın" diye cevap veriyorsun.
Eski konularına bakıp yorum yapanlara da "niye beni geçmişimle yargılıyorsunuz" diyorsun.
İşine nasıl gelirse öyle davranıyorsun.

bişi söyleyeceğim ya sen neden tehlikeli bir durum olmasına rağmen buna göz yumuyorsun? kızan kızsın arkadaş çüş yani bebeği balkondan vermek de nedir? baba bu şekilde uzatamam ben bekle geliyoruz de. bitti gitti eşin bu nedenle sana kızacaksa da kızsın sen de ona durumu anlat. zaten durumun da farkına varmış 2 kelam edemiyor musun bu kadar o çocuğa bir şey olsaydı kim verecekti hesabını? sen annesin onu korumakla yükümlüsün kayınpeder korkusu kocayla ara bozulacak korkusu nedeni ile çocuğunu riske atmana çok sinirlendim kusura bakma!

İlk ve sondu. Oğlumun doğum günü kayınbabam ortamı germesin çenesiyle diye sustum. Bir daha asla vermem zaten

Bence sen önce varlığını belli etmelisin. Ben burdayım ve onun annesiyim diyebilmelisin yoksa seni daha fazla ezmeye çalışacak bu konuda emin ol. Birde bazı arkadaşlar sıkıntı sende yazmış hiç aldırış etme onların çocuğu yok muhtemelen yada seni anlayamıyorlar. Bak Eşinde destek sana bence saygı sınırlarını aşmadan kendi sınırlarını göster kibarca istediğini söyle. Fakat bu tamamen kısıtlama olmamalı

İlk ve sondu. Oğlumun doğum günü kayınbabam ortamı germesin çenesiyle diye sustum. Bir daha asla vermem zaten
İsabetli karar olur. O sizin evladınız, onunla ilgili her türlü duruma müdahil olmanız kadar doğal bir şey yok.

Ben hatamı kabul ediyorum. İlk ve sondu bir daha asla vermem. Sırf oğlumun doğum gününde kayınbabam gerginlik çıkarmasın oğlumun ilk doğum günü diye verdim. Bin pişmanım bir daha asla vermem. Ama bayramda gidişimde yine başka sorunla karşılaşmaktan korkuyom, gerekirse kayınbabam yüzünden boşancam

İsabetli karar olur. O sizin evladınız, onunla ilgili her türlü duruma müdahil olmanız kadar doğal bir şey yok.
Evet aynen öyle. Şu anda kendimi öldürsemde o gün geri gelmicek.Kendimi şu şekide rahatlatıyorum oğlumu çok sıkı bir şekilde tuttum ve düşmedi çok şükür. Kendimi böyle rahatlamaya çalışıyorum

Kayinpeder ile degil esinizle konusun bence. Esinizin degismesini ve izin vermemesini saglamalisiniz bu tip hadiselere.
Cozum 2. Cocuk yapmamak degil olana sahip cikmak.
Esiniz bebek dogdugunda baslasaydi yavas yavas ailesini uyarmaya simdiye dek belki dikkat etmeye baslamis olurlardi.
Esinizi ikna etmeden bir tartisma ortamina girerseniz O'nu da karsinizda bulabilirsiniz gibi geldi bana.
Bu surecte mumkun mertebe az gorusun bence.

Aslında araçta araç koltuğu olmadan seyehat etmek balkondan çocuk vermekten daha riskli. 50 km/s hızla gidiyor bile olsanız, ani frende 2 yaşındaki çocuk araçtan fırlayabilir.

İğneyi kp ye, çuvaldızı kocaya batırın bence.

Konuya yanlış yerden bakıyorsunuz.
Tabii ki çocuğunuzun başına bir şey gelmemesi çok önemli bir konu ama burada sorun sizin pasif kalmanız.
Neyse ki bir şey olmadı diye düşünmek yerine, nasıl daha kararlı olurum diye kafa yorun.
Ne kadar kararlı ve net olursanız o kadar mutlu olursunuz bence.

Yok tamamen kısıtlamıyorum zaten sevsinler. Ama yeterki oğlumun sağlığını canını tehlikeye atmasınlar. Eşim destek olsa nolcak babasının yanında sesi çıkmıyor beni savunmuyor

Haklısınız kararlı ve net olcam. Başıma ne geldiyse susmamdan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…