- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Sırf gelir gelmez kavga çıkmasın, oğlumun doğum gününde tatsızlık olmasın diye sustum verdim çocuğu. Ama bıktım artık kayınbabamın bu tehlikeli hareketlerindenFikir verecek bir durum yok ki,
Olanlara sebep sizsiniz.
Vermeyin çocuğu eve girene kadar.
Siz kucağınıza alınca istediklerinde de vermeyin.
Eşiniz de sizden yana hem.
Huzurum bozulmasın diye sustuklarınız asıl huzurunuzu bozan şeyler .
Tabikide hiçbirşey oğlumun canından kıymetli değil, ordan gelince 4 gün boyunca hastalandım ben bu konu yüzünden. Oğlumun doğum günü kavga çıkmasın diye sustum ama bıktım artıkneden balkona uzatıyorsunuz çocuğu, uzatamam düşer diyemiyor musunuz?
insanların ne söylediği, ne düşündüğü çocuğunuzun canından kıymetli mi?
Çıksın o kavga,çıksın ki bir daha tekrarlanmasın.Sırf gelir gelmez kavga çıkmasın, oğlumun doğum gününde tatsızlık olmasın diye sustum verdim çocuğu. Ama bıktım artık kayınbabamın bu tehlikeli hareketlerinden
Yok çocuk geceye kadar dedesinin kucağındaydı.İçimden dedesi dedim özlemiştir sevsin dedim. Gecenin sonunda baktım oğlum babasının kucağına geçmiş, 2 saniye eşimden istedim oğlumu, kayınbabam gördü, daha ben kucağıma alalı 1 saniye bile olmadan gel dedem diyor çocuğu kıskanıyor benden benim kucağıma almamı çekemiyor.Oğlumda gecenin sonunda gitmedi artık ona. 5 dakka kucaklayabildimSenin konularını hatırlıyorum. Sinir olmakta haklısın da kp kıskanıyorda ne oluyor? Çocuk ona gitmek istemiyor bile. Kendi çalıyor kendi oynuyor gibi biraz. He de geç bence. Adamın sadece dilinde var gibi.
Geçen konu açtığımda bu yüzden oraya gitmek istemedim. Burdaki herkes tepki gösterdi bana, bende gittim böyle oldu işte. Oğlumun doğum günü diye ses etmedim canım tatsızlık çıkmasın diye. Kayınbabam yüzünden eşimden boşancak duruma geldim. Çocuğu zorla kucağımdan çekiştirirken mutfağa kaçma fırsatım bile olmuyor, bütün aile korkuyor ondan çok gaddar kayınbabamolmaz baba burdan deyip içeriye doğru yürüseydiniz ya.. hem çocuğu uzatıp hem şikayetlenmenizin ne faydası var..
fazla sessisiniz ama bu illa cevap vermemeniz değil duymammazlıktan gelin. siz kucağınıza alır almaz istedimi duymayın mutfağa geçin su içmeye mesela vs vs..
adamı her dediğini kanun gibi yerine getirmek zorunluluğunuz yok..
ha seni unutacak sana anne bile demeyecek hep bana gelecek diyen adamın ayağınada bayramdan bayrama çocuk götürürüm ben olsam..
Bana diyor ki sen mutfakta naparsan yap. Ben çocuğu alcam çıkcam dışarı biz beraber gezcez oğlumla diyor, hadi kızım hep beraber çıkalım gezelim demiyor bana. Oğlumu benden uzaklaştırmaya çalışıyor. Oğlum doğduğunda beşik burda dursun hastanede doğum olunca buraya gelcek torunum diye tutturmuştu ofOğlunuz büyüdükçe biz de kalsın senelere başlayacak sanırım kayınbabaniz. Bu kadar sevgi ve ilgi normal değil. Dediğiniz gibi oğlunuz sizden uzaklaştırmaya çalışıyor.
Kayınbabaniz aranızda farklı sorunlar varsa bu da etkiliyor olabilir. Size olan öfkesini cocugunuzu sizden uzak tutmakla hafifletecek gibi sanki
Ay pardon canım haklısınO kadar cok oglum yazmisin sasi oldum
Haklsisin
Evet haklısın oğlumun doğum gününde tatsızlık olmasın diye sustum böyle olduVerme cocugunu kavga da cikarsin ciksin.cocugundan onemli degil.
Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor gerçekten. Kayınpederinin böyle yaparak aslında torununu da uzaklaştırıyor çünkü sizinle arasını bozdugunda siz evine gitmezseniz torununu da göremeyecek. Bir insan bu kadarını düşünemez mı ya. Neden insanlar yaşlandıkça böyle huysuz oluyorlar ki.Bana diyor ki sen mutfakta naparsan yap. Ben çocuğu alcam çıkcam dışarı biz beraber gezcez oğlumla diyor, hadi kızım hep beraber çıkalım gezelim demiyor bana. Oğlumu benden uzaklaştırmaya çalışıyor. Oğlum doğduğunda beşik burda dursun hastanede doğum olunca buraya gelcek torunum diye tutturmuştu of
Oğlumu 2 dakka önce sevcem diye bahçe kapısından girmemi bile beklemiyor balkondan zorla alıyor, çocuk yere betona düşebilir farkında mısın bu mu abartıÇok ama çoooook abarttığını düşünüyorum. Çok dramatiksin. Samimi fikrim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?