kızlar eşime çok bozuldum

Eşinizin davranışının dışına bana tuhaf gelen arkadaşları ile görüşemeye giderken sizi götürmemesi oldu,her arkadaş görüşmesinde götürecek diye bir kural yok tabi ama liseden kız arkadaşlarıyla görüşmeye gidiyorsa sizde gitmeliydiniz teklif etti siz mi gitmediniz yoksa hiç teklif etmedi mi?

sen eşisin onlar başka da ne demek? ahh var yaaaa böyle okuyunca sinirlerim tepeme çıkıyor.

Bırak napıyorsa yapsın sen kendi hayatına bak. Kurcaladıkça kıymete biner elin kıçı kırık insanları.

Neden başkalarmış bunu sizi söylemesindeki amaç neymiş aslında gitmemesi için plan yapıp göndermeseydiniz hem ben evli adamların öyle arkadaş toplantılarına tek gitmesini doğru bulmuyorum maden onlar başka sizide tanıştırabilir neden tek gönderdiniz sizde gitmek isteseydiniz

Haftada dört gün dışarı çıkan adama haftanın 5 günü yolumu gözletirim.
Bekar mı sanıyor kendini?

Ayrıca bir arkadaş en değerlisi en candanı olsun.
Karısına karşı çok saçma, dandik bir konuda,
karısı ona kırılmışken üstelik 'kusura bakma onlar başka' deme cesaretini nasıl buluyor kendinde?

Terbiyesiz! Ben o rahatlığı fena bozarım var ya!

eşinin totosu kalkmış birkaç okul arkadaşıyla buluştuğu için, hepsi o. biraz bekle totosu inince konuşursun kırgınlığını.

2 kadın yüzü gorunce ben degersız oluyorum sanırım.
hala bana bu konuyla ılgılı bısey soyledıgı yok
hıçbırşey olmamış gıbı davranması yok mu daha cok sinirlenıyorum

dogrusu zor tutuyorum kendımı tartışmamak birşey soylememek için hala sinirlenıyorum

bayanlar varsa bende gelirim desen. seni de götürmez mi... tatli dille söylesen. aşkım ben çok merak ediyorum sizin ortamı bende gelicem desen

kımsenın eşi olmayacak yanında kendımı kötu hıssederım dıye dusundum
gel dıyen olsa belkı oyle hıssetmıcem
bılmıyorum eşim ve bu ınsanlar boyle sevıyor herhalde
ınsan kalkarken masadan enzından eşlerınıze slm soyleyın demez mı ? ilgınçler

saygısız oldugu kesın
kendımı cok degersız hıssedıyorum dogrusu

eşim senınde varsa boyle arkadaşların senden gıt .eşli de bulusuruz dedı

gel demedı
bu sekılde asla gelıyorum demem zaten bende

sanırım bundan sonra asla gıdemeyecek yada ıkımızde ayrı gezıp bırbırımızı takmıcaz

bende boyle sessız sessız durmayayım demı?
patlamamak için zor tutuyorum aslında kendımı
bır de bu konu tek bı söz etmeden hıçbırşey olmamış gıbı davranmıyor mu cıldıracagım sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…