- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi bez__bebek
-
Oooo büyük skandaaaaalll, kaçırmışım :)Yok o değilmiş onu protesto eden başka bi üyeymiş
Haklısın valla profil bekar memleket adiyaman olmayan es intihar ediyor arkadas adiyamani cin saniyorDünyanın ekseni 12 cm kaymış bu umutsuz vakalar hep o yüzden.Ee birde gdo lu besinler var.
Kötümser olmayalım. Adıyamanı türkiye sınırları dışında da sanıyor olabilir.Haklısın valla profil bekar memleket adiyaman olmayan es intihar ediyor arkadas adiyamani cin saniyor
neyyy sorunu neydı acaba mı? kız kos gitseneMerhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi
Eşim intihar etmiş derken anlamadım ben ? Verdiğin tepki ne ?Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi
Eline sağlık ablacimmmÇarşı karışmış, 910 bildirim mi olur yahu:)
Geldim, ortalığı toparlarım hanımlar
Eşinin intihar sebebini merak ediyor aramızda bilen falan varmıymış. Adamla nikahlı yaşayan bizleriz ya o bakımdan haklı yani.Eşim intihar etmiş derken anlamadım ben ? Verdiğin tepki ne ?
Bu sefer kimliği ortaya biyere bırakıverin amaÇarşı karışmış, 910 bildirim mi olur yahu:)
Geldim, ortalığı toparlarım hanımlar
+12345678900987654321Bu sefer kimliği ortaya biyere bırakıverin ama
sürekli aynı içerikte konular açıyor peace ve banlanmıyor, aynı içerikte konu açmak bir bize mi yasak diye açılmış konular. ama bez bebek uçmuş , nedenki acaba? peace in de banlanması gerek bu durumda?Grev mi ahaha. Konunun neyine tepki varmış?
İşte bende onu anlamıyorum dalga mı geçiyo bizimleEşinin intihar sebebini merak ediyor aramızda bilen falan varmıymış. Adamla nikahlı yaşayan bizleriz ya o bakımdan haklı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?