• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşim intihar etmiş, sorunu neydi ki acaba?

sürekli aynı içerikte konular açıyor peace ve banlanmıyor, aynı içerikte konu açmak bir bize mi yasak diye açılmış konular. ama bez bebek uçmuş , nedenki acaba? peace in de banlanması gerek bu durumda?

Öyle kafasına göre forumu işgal ederek protesto yapamayacağı içindir muhtemelen. Çok rahatsız oluyorsa görmezden gelme seçeneği var, onu kullanabilir. Peace değilmiş o üye, başka birisiymiş. Yönetim aradan 2 hafta geçtiği için aynı içerik diye saymamış, üye de o yüzden kendi çapında protesto başlattı burada.

Senin gibisi düşman başına fake güzeli seni yurt dışında adıyamanın ne işi var adam intihar ediyo sen magazinci gibi reklam yapıyosun hiç inandırıcı değil

Tabiki öylede,bizide enayi yerine koyan üyeleride bilmek isteriz açıkcası..
Sadece talep olarak söyledim bunu:))
O zaman şöyle diyeyim, yöneticiler kesin emin olmadan açıklama yapmaz, şüphe vardır ama kesinleşmesi gerekir, yanılma payı olduğunda kesin bir dille açıklama olursa karşı tarafa ayıp oluyor, belki birbirleriyle hiç ilgileri yok, bambaşka biri fake sanılsın diye üyeliği trollüyor olabilir, bilemeyiz.

sürekli aynı içerikte konular açıyor peace ve banlanmıyor, aynı içerikte konu açmak bir bize mi yasak diye açılmış konular. ama bez bebek uçmuş , nedenki acaba? peace in de banlanması gerek bu durumda?
Ona da açıklık getireyim, bilmediğiniz için günahımıza giriyorsunuz çünkü, birkaç hafta önce yönetim aynı içerikle açılmış dahi olsa konuları dini, siyasi içerik, hakaret, sürekli tartışma veya üye talebi olmadığı sürece kapatılmayacak kararı aldı.
Çok çok aynı İçerikli konuları uygun olabilecekleri ilgili bölümlere taşıyıp tek bölümde devam etmesini önlüyoruz o kadar.

O zaman şöyle diyeyim, yöneticiler kesin emin olmadan açıklama yapmaz, şüphe vardır ama kesinleşmesi gerekir, yanılma payı olduğunda kesin bir dille açıklama olursa karşı tarafa ayıp oluyor, belki birbirleriyle hiç ilgileri yok, bambaşka biri fake sanılsın diye üyeliği trollüyor olabilir, bilemeyiz.

Mutlaka yönetim buna karar verebilir sadece,hep diyoruz ya 2.üyelik alanlar açıklansın diye.
Uygun görülürse açıklanır herhalde:))

Eğer Peaceful Bez Bebekse ,Bez Bebek nerede ?Yok Bez Bebek Peaceful ise Peaceful nerede ? :deli: devreler yandı benim

acaba neden ilişkiniz bu noktaya geldi valla bende merak ettim :)

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi :KK43:
Sahte fake konularindan bıktım artık Mune Mune nerdesin yada nerdesiniz Allah aşkına en ufak bişey olunca konumuz kapatılıyor yada Ban yiyoruz niye bu kadin hala Burda ve konusu açık anlamiyorum

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Bu da yeni moda bi troll'lük heralde. Hic denenmemişi deneyeyim demis zeka küpü arkadas :KK45: tüm konularda ilk 2 paragraf aynı son paragraf farklı

Buarada peace ne alaka ki. Profil resmi aynı olabilir. Ya da peace'e gıcıklığına yapiyordur. Eee bez bebek sonuç ne? Ne elde ettin?

Konunun gerçek olmadığı fazlaca belliymiş zaten. Ama insanların verdiği emeğe yazık. Utanılmaması da ilginç...

Bi de trol furyası başlatıyormuşuz en tanınan üyelerin konularıyla hem de :KK53:

Bu konuları arka arkaya açan bez bebek ve diğer üye peaceful aynı uyemi ikiside ceza almış merak ettim

Yada başka bi üye peaceful üyeye gönderme amaclimi açmış merak ettim

Çok enteresan ki sanki peaceful un profil resmini kullanmış bilerek yapılmış gibi geldi

Back
X