- Konu Sahibi bez__bebek
-
Dalga geçmeye cüret edemez de beyin fırtınası yapıyor zannımca.İşte bende onu anlamıyorum dalga mı geçiyo bizimle
Çarşı karışmış, 910 bildirim mi olur yahu:)
Geldim, ortalığı toparlarım hanımlar
sürekli aynı içerikte konular açıyor peace ve banlanmıyor, aynı içerikte konu açmak bir bize mi yasak diye açılmış konular. ama bez bebek uçmuş , nedenki acaba? peace in de banlanması gerek bu durumda?
Hayatım ona ben karar veremem, yönetim ben yazana kadar gerekeni yapmış, gerek görürse açıklarlar ama açıklayabilirsin diyene kadar ben birşey diyemem.Çarşı herşeye karşı müdürüm,2.üyelik filansa deşifre edilsin lütfen
Hayatım ona ben karar veremem, yönetim ben yazana kadar gerekeni yapmış, gerek görürse açıklarlar ama açıklayabilirsin diyene kadar ben birşey diyemem.
O da gittisürekli aynı içerikte konular açıyor peace ve banlanmıyor, aynı içerikte konu açmak bir bize mi yasak diye açılmış konular. ama bez bebek uçmuş , nedenki acaba? peace in de banlanması gerek bu durumda?
O zaman şöyle diyeyim, yöneticiler kesin emin olmadan açıklama yapmaz, şüphe vardır ama kesinleşmesi gerekir, yanılma payı olduğunda kesin bir dille açıklama olursa karşı tarafa ayıp oluyor, belki birbirleriyle hiç ilgileri yok, bambaşka biri fake sanılsın diye üyeliği trollüyor olabilir, bilemeyiz.Tabiki öylede,bizide enayi yerine koyan üyeleride bilmek isteriz açıkcası..
Sadece talep olarak söyledim bunu:))
Ona da açıklık getireyim, bilmediğiniz için günahımıza giriyorsunuz çünkü, birkaç hafta önce yönetim aynı içerikle açılmış dahi olsa konuları dini, siyasi içerik, hakaret, sürekli tartışma veya üye talebi olmadığı sürece kapatılmayacak kararı aldı.sürekli aynı içerikte konular açıyor peace ve banlanmıyor, aynı içerikte konu açmak bir bize mi yasak diye açılmış konular. ama bez bebek uçmuş , nedenki acaba? peace in de banlanması gerek bu durumda?
O zaman şöyle diyeyim, yöneticiler kesin emin olmadan açıklama yapmaz, şüphe vardır ama kesinleşmesi gerekir, yanılma payı olduğunda kesin bir dille açıklama olursa karşı tarafa ayıp oluyor, belki birbirleriyle hiç ilgileri yok, bambaşka biri fake sanılsın diye üyeliği trollüyor olabilir, bilemeyiz.
Sahte fake konularindan bıktım artıkMerhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi
baya gecikmişim cevap içinGrev mi ahaha. Konunun neyine tepki varmış?
Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?