• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşim intihar etmiş, sorunu neydi ki acaba?

"eşimin yoğunluğu" adlı konuya tepki olarak açılmış konularmış bunlar, grev var. üstüste açılan 10 konunun hiçbiri gerçek değil yani, yönetime tepki imiş.

insanlar burda saçma sapan konularla uğraşacaklarına kendi hayatlarına baksalar.

Tepki koyulacak insan hayatını ilgilendiren bir dünya konu var.

Ama bizim kadınlarımız bdv de egolarını tatmin etme derdinde.
Ne hoş :)
yönetim bir buket çiçek göndersin bunu telâfi etsin yoksa insanlık ayıbı olarak tarihe geçer.

Oteller kisinin ozel hayatı hakkinda bilgi vermez :)) Hatta arayip bu otelde boyle biri var mi diye sorsan resepsiyonist oda numarasini soylemeden evet konakliyor dese bile bu otelin kapanmasi icin yeterli bir suctur.

Oteller kisinin ozel hayatı hakkinda bilgi vermez :)) Hatta arayip bu otelde boyle biri var mi diye sorsan resepsiyonist oda numarasini soylemeden evet konakliyor dese bile bu otelin kapanmasi icin yeterli bir suctur.
Gizzz sen ne diyon Allahim bu da ciddiye almis..

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi :KK43:
Just peace derdin ne bacım? Niye fake konularla beynimizi şaapıyosun? Vaktin mı çok ? Gel benim bebelere bak:KK46: da az ders çalışayım be ...

Merhabalar,

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi :KK43:
Şimdi sende intihar edip adamın yanına gitme .bırak orda rahat etsin bari ...huriler onu yalnız bırakmaz zaten üzülme :D

Merhabalar,

Back
X