- 10 Mart 2017
- 45
- 70
- 3
- 35
- Konu Sahibi bez__bebek
-
ben senin eşinin erinde olsam teleomu atar, farklı bir no aluır, sonrada seninle ebediyen bir daha görüşmemek üzere farklı bir şehre gidip boşanırdım.Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Eşime mesaj attım, cvap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar edicem diye tutturdu bir akıl verin ne olur
Bu arkadaşın iki üyeliğini de pasifize etmekte yarar var bence, zaten eski konularıyla yeterince meşgul ediyor bir de kendince eylem yapmış burada. Kimse sizin benzer konularınıza sürekli yorum yapmak zorunda değil, insanlar da size burada bir yere kadar yardımcı olabilir. Bu kadar takıntılıysanız yardım almanız gerekiyor, psikologa bir kere gittim de sihirli değnek dokundurmadı bana'yla olmuyor. Buradakiler mi kurtaracak sizi? Bir günlük alın oraya yazın bu kadar yazmayı seviyor ve yazarak rahatlıyorsanız.Mune Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?