- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi bez__bebek
-
Bence peace değil bu üye.
Birisi bu arkadaşın eski konusundan dolayı kendi çapında eylem yaptığını, forumu protesto ettiğini yazmış.
Ben yazdım. Peace demedim, peace'e sinirlenen başka bir üye yapıyor bunu şu an. Peace de zan altında kaldı bu şekilde.
Bana da peace'i savundurdu ya tebrik ediyorum arkadaşı.
Yok siz değildiniz başka bir üyenin öyle yazdığını gördüm. Çok da şaapmamak lazım galiba üyenin nickname'i.
O da yanlış anlamış o zaman.
Peace değil bu. Konusuna yazdı yetmedi protesto ediyor şimdi.
Kimmiş, onu biliyor musunuz?O da yanlış anlamış o zaman.
Peace değil bu. Konusuna yazdı yetmedi protesto ediyor şimdi.
Kimmiş, onu biliyor musunuz?
Forumdan o kadar sorunlu karakter geldi geçti böylesini görmedim :) kendisi normalmiş gibi diğerine takmışBaşka üyeliği yok sanırım. Yeni üye.
Forumdan o kadar sorunlu karakter geldi geçti böylesini görmedim :) kendisi normalmiş gibi diğerine takmış
Bez bebek,10 gun olmus geleli daha
Bizde catlak cok,sen neden taka taka peaceye taktin? Biz yillardir burdayiz,senin bu yaptigin malligin 10da 1ini yapmadik. Ayip yav
Bize de yazikbu 10 günde cinnete bağladığına göre biz evliya mıyık dark?
Bize de yazikmune kazen ne zaman mesgul olsa boyle bi deli turuyor buralarda,kapi komsulari midir nedir yani anlamadim hayir yani nasi anliyorsun hemen de gelip bes bin tane konu acip kendi zeka cercevende milletle alay ediyorsun
Peki biz ne yapakucuzleri babasindan kaciran mi dersin, asistan kocasini disi sinekten mi kiskanan dersin, ogrenciyken cocuk yapip sonra evlenen mi dersin, cocugunun her bi tiksirigina ayri konu acan mi dersin her cesidine tahammul ettik yillarca,peace solda sifir kalir
Senin yüzünden banlanirsam alırım aypini (ip) haaa :) dalarım pc ne ,ifşa ederim seni .....Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Eşime mesaj attım, cvap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar edicem diye tutturdu bir akıl verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?