• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşim intihar edecekmiş, eder mi cidden?

Birisi bu arkadaşın eski konusundan dolayı kendi çapında eylem yaptığını, forumu protesto ettiğini yazmış.

Ben yazdım. Peace demedim, peace'e sinirlenen başka bir üye yapıyor bunu şu an. Peace de zan altında kaldı bu şekilde.
Bana da peace'i savundurdu ya tebrik ediyorum arkadaşı.

Ben yazdım. Peace demedim, peace'e sinirlenen başka bir üye yapıyor bunu şu an. Peace de zan altında kaldı bu şekilde.
Bana da peace'i savundurdu ya tebrik ediyorum arkadaşı.

Yok siz değildiniz başka bir üyenin öyle yazdığını gördüm. Çok da şaapmamak lazım galiba üyenin nickname'i.

O da yanlış anlamış o zaman.
Peace değil bu. Konusuna yazdı yetmedi protesto ediyor şimdi.

Öyleyse peaceful16 peaceful16 'dan özür dilerim. :) Böyle bir protesto da saçmalık, herkes her saçma bulduğunu böyle alaya alırsa bu forumda düzen nasıl sağlansın? Umarım yöneticiler sorunu halleder bir an önce.

e peki nerede yöneticiler ? yöneticiler uyuyor mu kardeşim ?

biz diğer başlıklara bakılmıyor diye çok sıkışsak bir konuda yardım almak için buraya konu açsak anında enseleniyoruz konu kapanıyor ,

ya da biri koca bir paragrafla derdini anlatsa ama paragrafın bir yerinde din ya da siyasetle ilgili bir şey geçse anında yine konu kapanıyor

şuan neredeler ? muhtemelen cevap ,bir sürü başlığa binlerce konu açılıyor hepsine yetişemeyiz ki olacak :işsiz:

din
din
din
din
din

siyaset
siyaset
siyaset
siyaset

mune koş gel din ve siyaset var konuda

bu 10 günde cinnete bağladığına göre biz evliya mıyık dark? :KK53:
Bize de yazik ;) mune kazen ne zaman mesgul olsa boyle bi deli turuyor buralarda,kapi komsulari midir nedir yani anlamadim :işsiz:hayir yani nasi anliyorsun hemen de gelip bes bin tane konu acip kendi zeka cercevende milletle alay ediyorsun:KK53:
Peki biz ne yapak :KK70:ucuzleri babasindan kaciran mi dersin, asistan kocasini disi sinekten mi kiskanan dersin, ogrenciyken cocuk yapip sonra evlenen mi dersin, cocugunun her bi tiksirigina ayri konu acan mi dersin her cesidine tahammul ettik yillarca,peace solda sifir kalir

Bize de yazik :KK66: mune kazen ne zaman mesgul olsa boyle bi deli turuyor buralarda,kapi komsulari midir nedir yani anlamadim :işsiz:hayir yani nasi anliyorsun hemen de gelip bes bin tane konu acip kendi zeka cercevende milletle alay ediyorsun:KK53:
Peki biz ne yapak :KK70:ucuzleri babasindan kaciran mi dersin, asistan kocasini disi sinekten mi kiskanan dersin, ogrenciyken cocuk yapip sonra evlenen mi dersin, cocugunun her bi tiksirigina ayri konu acan mi dersin her cesidine tahammul ettik yillarca,peace solda sifir kalir

son 10 yılı özetlemişsin, ben bir antidepresan atıp geleyim :70:

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Eşime mesaj attım, cvap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar edicem diye tutturdu bir akıl verin ne olur :KK43:
Senin yüzünden banlanirsam alırım aypini (ip) haaa :) dalarım pc ne ,ifşa ederim seni .....

Back
X