- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi BaharDarcan48
Aşılamayı yaptırmak aslında erkek tarafında bir sıkıntı varsa daha mantıklı. Eşinizin değerleri gayet iyi. Yaşlarınız da gençmiş. Stres gebelik için ennn büyük engel. Sizde pko vs de yokmuş, korkacağınız bir şey yokYok doğal yolla olmuyo 1 yıl 2 aydır uğraşıyoruz yumurta büyüyo ama çatlamıyormuş onun için çatlatma iğnesi vurundum ilişki günlerini hiç geçirmedim ama olmadı hsg çekindim tüplerim açık rahim duvarım ince onun için ilaç kullandım kalınlaştı ama çatlamadı Dr demişti zaten rahim duvarın ince olduğu için tutmayabilir tutmazsa aşılama demiyelim o da olmazsa tüp bebek dedi endişelenme korkma dedi bakalım nasip eşim 31 yaşında ben 23 yaşındayım
Biz çift tedavisi gördük, eşimin değerlerinde hem hız hem sayı düşüklüğü vardı, üstelik morfoloji %0dı. Bende de çok inatçı bir pko, rahim duvarı iltihabı ve inceliği vs vardı. İlaçsız adet bile olamıyor, ilaca rağmen yumurtamın oluşmadığı aylar oluyordu. Son yumurta geliştirici+çatlatma iğnesi denememizde gebelik oluştu elhamdulillah. Aşılama bile olmadan. Sizin değerleriniz kat kat yüksek
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?