İşte bekleyince test geçersiz oluyor aslında şuan bir şey yok bende regli bekliycem artıkBelki dün gibi olur ama biraz daha önceden çıkar çizgi
Bendede alt karinda sadece bir yerde nokta kadar bir yerde yani sanci oluyo siddetli 5dk sonra geciyo anlamadm adetmi geliyo
Benim yarim saat geçti belli belirsiz yine silik gölge bir çizgi çıktı ama hiç ümitli değilim. Benimde iğneden sonraki 13. Gün yarın 14. Doktor 14 gün sonra test demiştiOrasıda doğru ama sonradan çıkan çizgilerde pozitife dönebiliyor. Hayırlısı olsun benim daha 5 günüm var bata
Benim gibi olan oldumu?Bendede alt karinda sadece bir yerde nokta kadar bir yerde yani sanci oluyo siddetli 5dk sonra geciyo anlamadm adetmi geliyo
Bakalım inşallah. Sen awoxla yapmıştın dimi bekletip baktın mı çizgi var mı diye? Benimkide gölge gibi yani bekledikve belirginleşiyor ama pembe değil rengi. Üstüne su damlattim hatta suyla sildim resmen ama gitmedi çizgiBence umudunu kaybetme bende hiç birşey çıkmadı. Sende dakika azalarak belli belirsiz çizgi çıkıyor. Belki yarın biraz daha erkenden çizgiyi görürsün
Evet awoxla yaptım. Bekledikçede birşey çıkmadı. Gözle görünen hiç birşey çıkmadı bendeBakalım inşallah. Sen awoxla yapmıştın dimi bekletip baktın mı çizgi var mı diye? Benimkide gölge gibi yani bekledikve belirginleşiyor ama pembe değil rengi. Üstüne su damlattim hatta suyla sildim resmen ama gitmedi çizgi
Ben çöpe attım dikkate almicam şuan benim için negatif, daha önceki konulara baktım dikkate almayın demişler hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Hayırlısı demekki vakti değilmişEvet awoxla yaptım. Bekledikçede birşey çıkmadı. Gözle görünen hiç birşey çıkmadı bende
Benim nokta gibi bir yerde değilde kasıklarımda yaygın olarak belime doğru bir ağrı yaşıyorum aradaBenim gibi olan oldumu?
Sabretmek cok zor… senin adetin ne zamanBenim nokta gibi bir yerde değilde kasıklarımda yaygın olarak belime doğru bir ağrı yaşıyorum arada
Benimde 15 InsAllah pozitive doner hepimizde.. ona kadar nasil sabrediceez14 ocak adet günüm
14 ocak adet gün
İnşallah… nasip kısmet artık.. benim pek umudum yok ama bekleyeceğim artıkBenimde 15 InsAllah pozitive doner hepimizde.. ona kadar nasil sabrediceez
Umudunu kaybetbe daha 5 gun var ya 80% kadinlarda ya adet gunu yada gecikmede pozitiv cika biliyor bekliyelim bakalimİnşallah… nasip kısmet artık.. benim pek umudum yok ama bekleyeceğim artık
Beraber bekleşelimUmudunu kaybetbe daha 5 gun var ya 80% kadinlarda ya adet gunu yada gecikmede pozitiv cika biliyor bekliyelim bakalim
Evet canim ama sanki ben adet olucam..Beraber bekleşelimbir gün daha geçti işte
Kaç günün varda daha seninEvet canim ama sanki ben adet olucam..
15 di senin daha erken bunu hissetmen ki. Benimde ara ara kasık ağrım oluyor şuanda bile ayaktayım belime hafif sancılandı geçtiKaç günün varda daha senin
Kaç günün varda daha senin
6 gun canm ama belim agriyi ve ara sira kasik agrisi sanki adet agrisi gibi..Kaç günün varda daha senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?