Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hastaneden geldik şimdi çook şükür bebişte herhangi bir anormallik yok kalp sesini dinledik bikaç saatte kontrol altında tutmak istediler bebeğin hareketleri gayet ii :dance:kanamam durdu bu arada pazartesi dr.uma da gideceğim ayrıca...45 günlükken de kanamam olmuştu o zaman düşük tehlikesi tanısı konmuştu ve istirahat verilmişti bikaç hafta hiç bişi yapmadan yatmıştım şimdi gene istirahat etmemi yatakdan çok mecbur kalmadıkça kalkmamam gerektiğini sölediler...ya en az 6-7 hafta daha idare etmem dikkatli olmam lazım...a.s.
sağolun kızlar 2 gündür giremedim nete dinleniorum artık erken emeklilik gibi zaten haftaya 32.haftam doluyodu 1 hafta önceden bırakmış oldum işi bugünde doktora gideceğim bakalım bizim kız ne alemde korkuuttu beni ama gelince ben ona yapacağımı bilirim:1hug:
sağolun kızlar 2 gündür giremedim nete dinleniorum artık erken emeklilik gibi zaten haftaya 32.haftam doluyodu 1 hafta önceden bırakmış oldum işi bugünde doktora gideceğim bakalım bizim kız ne alemde korkuuttu beni ama gelince ben ona yapacağımı bilirim:1hug: