Kızlar eltimle küsüz. Bende kayinvalidem ve kayinbabamla yaşıyorum. Onlar geldikleri zaman kayinbabam da kayinvalidem de onlarla oturuyor?

elmira13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
59
14
28
Tamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..

İlla ki evde durmak zorunda değilsiniz çıkın dolaşın temiz hava alın alışveriş yapın vs vs. Evde durup gövde gösterisi yapmaya gerek yok ne siz gerilin ne de kv kp gibi arada kalan kişiler.

Neden bunu yapıyorsunuz anlayamıyorum neden aynı ev neden… yıl olmuş kaç hala kayınvalide kayınpeder ile yaşıyorum vs vs. Kendi yuvanızı biran önce oluşturun o zamana kadar da bu ev senin de yaşam alanın, odana kapanmak zorunda değilsin. Onlar nasıl rahat davranıyorsa, sen de aynı şekilde rahat bir şekilde takılmaya devam etmelisin.

Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.

Bu arada teşekkür ederim tavsiyen için

Neden eşinizle kendinize ait bir ev kurmadınız ? 10 aylık evlilik, 6 aylık hamilelik ve eşiniz de yurt dışında. Eşiniz neden yurt dışında ? Orada yaşayıp, çalışıyorsa siz neden eşinizin yanında değilsiniz ?

Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
İki türlü de rahatsız hissediyorum. Odama çıkınca kayinbabam da kayinvalidem de surat yapıyor. Asagida olunca yalnızım hep ..
Sabret, yaparsa yapsınlar. Ortam yumuşasın barış diye yapıyorlardır. Görmezden gel. Sen hamilesin, çok sallama herkesi. Baktın canını sıkıyorlar vize çıkana kadar kendi anne babana geçebilirsin.
Kv kp evi , kendi evin veya anne baba evi gibi maalesef olmuyor.
İnşallah doğumdan önce işlemlerin hallolur.

Siz bırakılabilen bir eşyamısınız bilip bilmeden yorum yapmiyoruz evli barklı hamile kalabilen koca kadın kvdesi kpiyle yasiyor neden kocası bırakmış senin anan baban yok mu

Siz bırakılabilen bir eşyamısınız bilip bilmeden yorum yapmiyorum evli barklı hamile kalabilen koca kadın kvdesi kpiyle yasiyor neden kocası bırakmış senin anan baban yok mu
Güldürdün beni ya sen bir nesne misin

Konusmayan sensin kv kp senin için niye konusmasinlar ? Valla hamilesin uzmeyeyim diyorum da kocan yurt dışında sen ev üstünde karnında bebe ... Eltin geldiğinde sen de annenlere git.

Onlar gelince çıkın gezin alışveriş yapın oturun parkta yani yalnız kalmakta kötü değil ki . Otur tek başına nolcak

Nasıl yani
Onlar gelınce hep beraber oturuyorlar nedir
Salon var salonda sizde oluyosunuz

Bıraktı ne demek yav kendi aileniz yok mu oraya gidin

Onlar size değil kv, kp geliyor neden oturmasınlar adamların kendi evi. Sizin için küsüp evime gelmeyin mi diyecekler. Ayrıca bir arada oturuyorsanız bunlarıda kabul etmiş olmanız gerekirdi. Daha birey olamadan, eşinle bir aile olmadan böyle yaşamlara kalkışıp sonra sızlanmak o kadar saçma ki

Siz bırakılabilen bir eşyamısınız bilip bilmeden yorum yapmiyoruz evli barklı hamile kalabilen koca kadın kvdesi kpiyle yasiyor neden kocası bırakmış senin anan baban yok mu
Eşi yurdışında, kendi de vize için bekliyormuş..Belki kendi ailesiyle sorunları var,belki de, madem gelinleriyim,gebe halimle burda kalmam daha uygun diye düşündü,kocasıyla öyle karar verdiler belki. 'Bırakmak' Anadolu'da koruyuculuk anlamında da kullanılır..mesela eşi askere giden kadını k.v yanına bırakmak gibi..zorunlu hallerdir bunlar..Bu ,ailenin kültürüyle alakalı,eşya gibi gördüğünden değil...Bu ekonomide kira fiyatları da malüm..tek kişi için böylesi daha uygun gibi de düşünmüş olabilirler..böyle incitmek yerine konu sahibininin sorusuna yanıt vermek daha doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…