Hatalı değilsen kaçmayacaksın susacaksın edebinle oturacaksın çok basit gitmek gelmek istmiyosa onun sorunu sen kesinlikle ağzını açma merhaba merhaba okadar beni dinle kayınbabanların baş tacı ol :))Tamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Neden sen vazo musun da eşin seni ailesine bıraktı!Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
Neden ailenle kalmıyorsun? Çok rahatsız edici ne kadar eşinin annesi ve babası da olsa şuan için yabancı. İyi cesaret gerçekten.Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
Kendin neden yaşamıyorsun ayrı? Maddi açıdan mi eşin çalışıyor sen de çalış bir küçücük odada olsa ayrı olun bence. Küs olduğun kişi gelince odana kapanmak gayet doğal. Kimse surat asmasin. Onların eviyse sen kurtul da istediğin tavrı yap. Hiç hoş değil hamile hamile sana tavır almaları hele ki eşin yanında değil. Ve sen o evde misafirsin bence.Tamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Elinizle neden küssünüz? Bu arada uzaktan eğitim ya da yakınlarda dil kursu varsa dil kursuna gidin. Evde ögrenmek çok zor. Doğumda kendinizi güvende hissedersiniz. En azından a2 seviyesinde öğreninTamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Ne yapmalarını bekliyorsunuz anlamadım? Siz küssünüz diye evdenmi kovsunlar. Sizde mutfakta vs takılın. Keyfinize bakınTamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
Eşin yurtdışında çalışıyor. Peki normalde ayrı eviniz var mı? Kp ve KV nin eltin gelince onun yanına başka odaya geçmeleri bence hiç hoş değil. Kaç yıllık evlisiniz? Eşiniz ne iş yapıyor? Eltinizle tartışma mi olmuştu? Gerçi eltisiyle tartışmayan yoktur benceTamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Kadın hamile yakında birileri olması iyiSiz bırakılabilen bir eşyamısınız bilip bilmeden yorum yapmiyoruz evli barklı hamile kalabilen koca kadın kvdesi kpiyle yasiyor neden kocası bırakmış senin anan baban yok mu
Onlar gelınce karnıma agrı gırdı. De sonra uzanTamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Gelinleri ve oğlu evlerine misafirliğe geliyor insanlar yanlarında oturmayip ne yapacaklar ki neresi hoş değil acaba insanlar konuşup sohbet edip yemek yiyip çay iceceklerdir farklı odalarda bunu nasıl yapacaklar.Eşin yurtdışında çalışıyor. Peki normalde ayrı eviniz var mı? Kp ve KV nin eltin gelince onun yanına başka odaya geçmeleri bence hiç hoş değil. Kaç yıllık evlisiniz? Eşiniz ne iş yapıyor? Eltinizle tartışma mi olmuştu? Gerçi eltisiyle tartışmayan yoktur bence
Konuyu ben mi yanlış anladım. konu sahibi eltisi ile küsmüş. Sebebini bilmiyoruz. Kayınpederinde yaşıyor. Eltisi kayınpederinin evine geliyor. Kaynana, kayınpeder ve elti başka odaya geçip konu sahibini yalnız bırakıyorlar bulunan odadan başka odaya geçiyorlar diye anladım ben. Sanki KV ve kp de eltiye hak verir gibiler ve konu sahibi olan gelini yalnız bırakıyorlar.Gelinleri ve oğlu evlerine misafirliğe geliyor insanlar yanlarında oturmayip ne yapacaklar ki neresi hoş değil acaba insanlar konuşup sohbet edip yemek yiyip çay iceceklerdir farklı odalarda bunu nasıl yapacaklar.
Başka oda dedigi yer salon yada oturma odasıdir evlerine gelin ve oğlu misafirlige geliyormus haliyle insanlar evine gelen misafirle oturur.Konuyu ben mi yanlış anladım. konu sahibi eltisi ile küsmüş. Sebebini bilmiyoruz. Kayınpederinde yaşıyor. Eltisi kayınpederinin evine geliyor. Kaynana, kayınpeder ve elti başka odaya geçip konu sahibini yalnız bırakıyorlar bulunan odadan başka odaya geçiyorlar diye anladım ben. Sanki KV ve kp de eltiye hak verir gibiler ve konu sahibi olan gelini yalnız bırakıyorlar.ama ben yerinde olsaydım kendi babamın evinde ya da kendi evimde kalırdım.
Tabiki gelen misafirle oturulur. Olması gereken budur. Konuyu okurken bilerek yalnız bırakıyorlar başka odaya geçiyorlar diye düşündüm ben. Konu sahibi neden kendi evinde ya da ailenle yaşamıyorsun bu süreçte?Başka oda dedigi yer salon yada oturma odasıdir evlerine gelin ve oğlu misafirlige geliyormus haliyle insanlar evine gelen misafirle oturur.