Kızlar eltimle küsüz. Bende kayinvalidem ve kayinbabamla yaşıyorum. Onlar geldikleri zaman kayinbabam da kayinvalidem de onlarla oturuyor?

Hatalı değilsen kaçmayacaksın susacaksın edebinle oturacaksın çok basit gitmek gelmek istmiyosa onun sorunu sen kesinlikle ağzını açma merhaba merhaba okadar beni dinle kayınbabanların baş tacı ol :))

Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
Neden sen vazo musun da eşin seni ailesine bıraktı!
Demek ki bir eviniz bile yok. Bir düzeniniz yok! Geleceğiniz de belli değil. Üstüne de çocuk yapmışsınız. Orası senin evin değil. Kayınvalide ve kayınbabanın evi. Rahat rahat takılamazsın. Onların kuralı geçerlidir o evde.
Gerçekten yıl 2024 ama ev kuramayan biriyle evlenmek de şov

Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.

kendi ailenizde niye kalmıyorsunuz?
ayrıca eve misafir gelince ev sahipleri tabi yanlarında oturacak. nasıl bir beklentiniz var anlamadım.

Neden ailenle kalmıyorsun? Çok rahatsız edici ne kadar eşinin annesi ve babası da olsa şuan için yabancı. İyi cesaret gerçekten.

Kendin neden yaşamıyorsun ayrı? Maddi açıdan mi eşin çalışıyor sen de çalış bir küçücük odada olsa ayrı olun bence. Küs olduğun kişi gelince odana kapanmak gayet doğal. Kimse surat asmasin. Onların eviyse sen kurtul da istediğin tavrı yap. Hiç hoş değil hamile hamile sana tavır almaları hele ki eşin yanında değil. Ve sen o evde misafirsin bence.

Elinizle neden küssünüz? Bu arada uzaktan eğitim ya da yakınlarda dil kursu varsa dil kursuna gidin. Evde ögrenmek çok zor. Doğumda kendinizi güvende hissedersiniz. En azından a2 seviyesinde öğrenin

Ne yapmalarını bekliyorsunuz anlamadım? Siz küssünüz diye evdenmi kovsunlar. Sizde mutfakta vs takılın. Keyfinize bakın

Zor bir durum topa dondururdum onu eglenirim stress atardım güldür güldür deki yenge olurdum Ben çok güzel yapardım sizi bilemem ben insanları nasıl delirtecegim konusunda ihtisas yaptım tabiki sen şöylesin diye kanıt bırakmam.Solum fenadir benim kolay değil tabi kaç yılın tecrübesi ekip yonetmişligi bin türlü insani idare etmisligim var pisiyorsun ana fikir o kırıyor demi sen bunu tolere ediyorsun o zaman onun ilacını ona tattir .Yok valla öyle yapıp yapıp kenara çekilip cici kızı oymamak burnundan getiririm.Tabi bilemem neler yaşandı kim kimin üzerine geliyor .Bunu siz bilirsiniz kimseyi ezmekten yana bir insan değilim fakat kumseyede papuç bırakmam

Eşin yurtdışında çalışıyor. Peki normalde ayrı eviniz var mı? Kp ve KV nin eltin gelince onun yanına başka odaya geçmeleri bence hiç hoş değil. Kaç yıllık evlisiniz? Eşiniz ne iş yapıyor? Eltinizle tartışma mi olmuştu? Gerçi eltisiyle tartışmayan yoktur bence

Orası onların evi eltiniz onlara geliyor tabi ki birlikte oturacaklar aileniz yakınsa onlara gidin bu zamanda degilse de odanıza geçip film falan izleyin. Birsey diyecek olan olursada rahatsız olduğunuzu söyleyin

Siz bırakılabilen bir eşyamısınız bilip bilmeden yorum yapmiyoruz evli barklı hamile kalabilen koca kadın kvdesi kpiyle yasiyor neden kocası bırakmış senin anan baban yok mu
Kadın hamile yakında birileri olması iyi
Ve en çok güvendiği anne ve babası
Değişik şartlar ve hayatlar var artık bunu bilin ve değişik kültürler

ORasi kv ve kp evi.tabii ki diger gelinleri de geldiginde misafir edicekler hep birlikte oturacaklar.
Sizin gerek hormonlardan ,gerekse esinizden ayri kalmanizdan dolayi duygusalliginiz var simdi ve cok normal.
Acaba esinizin yanina gitmeye daha cok var mi?bir de arada bir mumkunse kendi ailenizin yanina gidebilir misiniz?
Eltinizle arayi yumusatabilirsiniz belki telafi edilebilecek bir durumsa.
Hicbiri mumkun degil diyorsan ugra bir tuhafiyeye bir ip ve sis al.uzat bacaklarini bebisine bir yelek or.kafan dagilir ciddi soyluyorum

Onlar gelınce karnıma agrı gırdı. De sonra uzan

Gelinleri ve oğlu evlerine misafirliğe geliyor insanlar yanlarında oturmayip ne yapacaklar ki neresi hoş değil acaba insanlar konuşup sohbet edip yemek yiyip çay iceceklerdir farklı odalarda bunu nasıl yapacaklar.

Gelinleri ve oğlu evlerine misafirliğe geliyor insanlar yanlarında oturmayip ne yapacaklar ki neresi hoş değil acaba insanlar konuşup sohbet edip yemek yiyip çay iceceklerdir farklı odalarda bunu nasıl yapacaklar.
Konuyu ben mi yanlış anladım. konu sahibi eltisi ile küsmüş. Sebebini bilmiyoruz. Kayınpederinde yaşıyor. Eltisi kayınpederinin evine geliyor. Kaynana, kayınpeder ve elti başka odaya geçip konu sahibini yalnız bırakıyorlar bulunan odadan başka odaya geçiyorlar diye anladım ben. Sanki KV ve kp de eltiye hak verir gibiler ve konu sahibi olan gelini yalnız bırakıyorlar. ama ben yerinde olsaydım kendi babamın evinde ya da kendi evimde kalırdım.

Başka oda dedigi yer salon yada oturma odasıdir evlerine gelin ve oğlu misafirlige geliyormus haliyle insanlar evine gelen misafirle oturur.

Başka oda dedigi yer salon yada oturma odasıdir evlerine gelin ve oğlu misafirlige geliyormus haliyle insanlar evine gelen misafirle oturur.
Tabiki gelen misafirle oturulur. Olması gereken budur. Konuyu okurken bilerek yalnız bırakıyorlar başka odaya geçiyorlar diye düşündüm ben. Konu sahibi neden kendi evinde ya da ailenle yaşamıyorsun bu süreçte? elmira13