- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Bi kac gun belkeyip oyle yapmayi dusunuyorumHamile ol ya da olma ilk 5 dakikada çıkan sonuç doğru.Bence umutlanma testini tekrarla tatlım hadi inşallah
Benim bazen olurdu mesela adet öncesi ya da mevsimsel olarak kahverengi akıntı lekelenme falan. Alışkınım Ama srn hiç olmazdı diyorsun doktora sorarsın mutlaka. Eğer gebelik değilse bile sorun olacağını sanmıyorum sende sıkıntı yapma.Evet pko var bende ama her ay adet olurum atlamaz.bir kere olmadim iki ay ama hep her ay gelir 34 gunde bir.ama asla kahvereng akintim olmadi.nebiliyim kafam karisik.doktora gidicem zatne iki gun sonra son kez test yapib gidicem.tedaviye basliyicam bakalim .sende durumlar ne?
Ay cok sukur hamismisin simdi? Belkide mevsimseldirBenim bazen olurdu mesela adet öncesi ya da mevsimsel olarak kahverengi akıntı lekelenme falan. Alışkınım Ama srn hiç olmazdı diyorsun doktora sorarsın mutlaka. Eğer gebelik değilse bile sorun olacağını sanmıyorum sende sıkıntı yapma.
Ben ikinci tüp bebekte pozitif sonuç aldım çok şükür. Sende bütün bunlara gerek kalmaz inş
Evet :)Ay cok sukur hamismisin simdi? Belkide mevsimseldir
Amin canim .Kac aylik ?hamile oldugunu bilmiyordum guzel kalbin oldugu belli Allah gonlune gore versin diyicektimki vermis )Evet :)
Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
İmza sende görünmüyor mu canım ya :)Amin canim .Kac aylik ?hamile oldugunu bilmiyordum guzel kalbin oldugu belli Allah gonlune gore versin diyicektimki vermis )
Insallah canim ya bu ay olmazsada gelecek ay oda olmazsa gelecek ay.en hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ama olsun.İmza sende görünmüyor mu canım ya :)
Küçük daha teyzesi 6 haftalık
Saolasın Allah razı olsun senden de güzel haberler bekliyorum inşallah en kısa zamanda nasip olsun.
Nasil oyrendim peki?adetden oncemi yaptin test?İmza sende görünmüyor mu canım ya :)
Küçük daha teyzesi 6 haftalık
Saolasın Allah razı olsun senden de güzel haberler bekliyorum inşallah en kısa zamanda nasip olsun.
Tüp bebekte ilaçlardan dolayı adet olmuyorsun zaten. Transferden sonra test günün oluyor normalde o gün kan veriyorsun ama ben test günümden önce dayanamayıp yapmıştım :)Nasil oyrendim peki?adetden oncemi yaptin test?
Insallah bende anne olurum.o duyguyu yasarimTüp bebekte ilaçlardan dolayı adet olmuyorsun zaten. Transferden sonra test günün oluyor normalde o gün kan veriyorsun ama ben test günümden önce dayanamayıp yapmıştım :)
Bende de pko var lekelenmelerim 8 gün sürdü test yapmak aklıma gelmedi. Yaptığımdada direk çift çizgi ve kıpkırmızıydı. Benim adetlerin çok düzensiz. Ondan adet oldum sandım ama hamileymişim. Dış gebelik belirtisiymiş o lekeler ve kürtaj oldum. Sizde acile gidin bence lütfen varsada yoksada en azından böyle şüpheli kalmazsınız.Insallah bende anne olurum.o duyguyu yasarim
8 gunmu?bendede bir hafta surdu simdi bir sey yokBende de pko var lekelenmelerim 8 gün sürdü test yapmak aklıma gelmedi. Yaptığımdada direk çift çizgi ve kıpkırmızıydı. Benim adetlerin çok düzensiz. Ondan adet oldum sandım ama hamileymişim. Dış gebelik belirtisiymiş o lekeler ve kürtaj oldum. Sizde acile gidin bence lütfen varsada yoksada en azından böyle şüpheli kalmazsınız.
İnşallah canımInsallah bende anne olurum.o duyguyu yasarim
8.gün yaptım . Adet oldum sandım hatta. Testide şans eseri yaptım yoksa şimdiye tüpümden olurdum. Kanda bakıldı 2 gün arayla yükselmedi düştü bhcg sonrada bir kere yükseldi. %50 ihtimalle kürtaja girdim büyük olmaması kurtardı beni. Alınan parça patolojiye gitti. Ve dış gebelik olduğu kesinleşti. Sizde lütfen beklemeyin Allah korusun böyle bir şey varsa sonu iç kanamadan dolayı ölüme kadar gidiyor. Zaten pkoluyuz diye zor hamile kalıyoruz sağlıklıysa bile kontrol şart8 gunmu?bendede bir hafta surdu simdi bir sey yok
Test yaptinizmi?nasil anladiniz?bende cok olmasada ara ara bir hafta geldi simdi bisey yok.o bur gun doktora gidicem ama testde gormek istyorum kan vermek icin cunki bir qram inanmiyorum
Benim adetler çok düzensiz en son 23 kasımda adet olmuştum.4 ay boyunca gelmedi bende söktürücü kullanmaktan biktim kullanmadım. Normal adetim 5.gün biter uzun sürdü diye test yaptım zaten. 23 nisanda ondan öncede 25 martta kanda bakmıştık ara ara test yaptırıyorum hastanede. Negatifti bende oruç gelmeden adet olayım diye söktürücü kullandım ama doktor onun zararı olmaz dedi. Sevinemedik bile 10 gün içinde olan oldu. Gerçekten ciddi sonuçlar açıyor. Herhangi bir belirtiniz var mı ? Kaşık ağrısı bel veya göğüs ağrısı hatta omuz ağrısı. Veya ishal falan bunlar en belirgin belirtileri... inşaallah hamilesinizdir ve sağlıklı hayırlı olur.Kac gun sonra yaptiniz testi?ben iki gun once yaptim adet gunumde cikmadi birsey
Sizin durumunuzu okumusdum cok uzulmusdum.insallah rabbim bir daha verir saglikla kucaginiza alirsiniz.inan hic adet havasinda degilim goguslerimde bir qram agri yok.sadece ara ara kasiklarimda batma var.bide midem bulaniyor ama adet olmadigim icinde bulanmis ola bilir.Akintim 1 hafta surdu am simdi hic bir sey yok yarin doktora gidicem hic umudum kalmadi ama bakalim neler oluyorBenim adetler çok düzensiz en son 23 kasımda adet olmuştum.4 ay boyunca gelmedi bende söktürücü kullanmaktan biktim kullanmadım. Normal adetim 5.gün biter uzun sürdü diye test yaptım zaten. 23 nisanda ondan öncede 25 martta kanda bakmıştık ara ara test yaptırıyorum hastanede. Negatifti bende oruç gelmeden adet olayım diye söktürücü kullandım ama doktor onun zararı olmaz dedi. Sevinemedik bile 10 gün içinde olan oldu. Gerçekten ciddi sonuçlar açıyor. Herhangi bir belirtiniz var mı ? Kaşık ağrısı bel veya göğüs ağrısı hatta omuz ağrısı. Veya ishal falan bunlar en belirgin belirtileri... inşaallah hamilesinizdir ve sağlıklı hayırlı olur.
Neden yarın acile gidin gerçekten negatifi görmek bu ağrıları çekmekten ve bu kadar üzülmekten iyidir.Bide bas agrim cok var buda adet olamadigim icinde ola bilir
Evet sabah test yaparim sonuc ne olur olsun yarin gidip kan testi yaptiririmNeden yarın acile gidin gerçekten negatifi görmek bu ağrıları çekmekten ve bu kadar üzülmekten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?