Gebeliğe Hazırlık Kizlar ellerim titriyor bir bakim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim günüm geçmesine rağmen idrar testinde 2.cizgi 15 dk sonra çıkmıştı aradan 2 gün geçti yaptım daha netti ve tam 9 gün geçmişti günüm doktora gittim 5 haftalikti tekrar yaptım idrar o zaman net 2.cizgi çıkmıştı yani ben kanda öğrendikten sonra idrarda geç çıkıyormuş bazılarının inşallah sende de öyledir
Rabbim kucağını koldursun :anneadayı::anne::KK200:

Benim günüm geçmesine rağmen idrar testinde 2.cizgi 15 dk sonra çıkmıştı aradan 2 gün geçti yaptım daha netti ve tam 9 gün geçmişti günüm doktora gittim 5 haftalikti tekrar yaptım idrar o zaman net 2.cizgi çıkmıştı yani ben kanda öğrendikten sonra idrarda geç çıkıyormuş bazılarının inşallah sende de öyledir
Rabbim kucağını koldursun :anneadayı::anne::KK200:
Cok tesekkurler Allah gonlunuze gore versin lekelenme beni korkutuyor 1 haftadir var

Gelisme yarin sabah testi tekrar edicem insallah vardir.cikarsa hemen kan vermeye gidicem cunki lekelenme sekilinde akintim var korkuyorum.
Lekelenme nasıl bende de olmuştu. Adetten önce gelen koyu kahve oluyor yerleşmeyse açık sütlü kahve ve sanki akıntıyla karışık geliyormuş gibi bi de iç çamaşırına geçmiyor da silince geliyor o kadar az oluyor

Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.

Miratech oyle mi ya ben adetten 4 gün once erken gebelik yaptim miratech cikmadi asiri uzuldum ama adetim de gecikti var biseler gibi de gelio yanlis mi acaba

Miratech oyle mi ya ben adetten 4 gün once erken gebelik yaptim miratech cikmadi asiri uzuldum ama adetim de gecikti var biseler gibi de gelio yanlis mi acaba
Başka bi markayla tekrarla istersen. Madem gecikme de olmuş. Bişey yoksa da aklından çıkarır adeti beklersin.

Günaydın canım bende adetime 4 gün kala miratech test yaptim aninda 2. Cizgi cikti belirgin bir sekilde sonra gittim kan testi yaptirdim negatif cikti dun tekrar idrar testi yaptim o da negatif cikti simdi bekliyorum adet tarihi gecsin oyle yaparim 2. Cizgi gebelik haricinde bir durumda cikiyomu acaba kistle falanmi alakasi var

Günaydın canım bende adetime 4 gün kala miratech test yaptim aninda 2. Cizgi cikti belirgin bir sekilde sonra gittim kan testi yaptirdim negatif cikti dun tekrar idrar testi yaptim o da negatif cikti simdi bekliyorum adet tarihi gecsin oyle yaparim 2. Cizgi gebelik haricinde bir durumda cikiyomu acaba kistle falanmi alakasi var
Ondan değil Miratech kötü bi marka. Kullanmamaya çalış bi daha.

Back