- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
benim de adetten 2 gün önce 4 saat sonra silik çizgi belirmişti. adetim 3 gün geçene kadar negatifti... bugün 3 farklı markada pozitif çıktı. Kan verdim inş sonuç olumlu olur hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmmm qaliba var qalibaaİnşallah canım
Arkadaşı dinle bi an önce git doktora bencede
Hayırlısı olsun inşaallah sağlıklı olurBu sabah iki farkli test ve pozitiv cikti silikde olsa.kan verdim aksam cikicak sonuc.heyecandan oluyorum![]()
Testlerin fotoğrafını atsana çektiysenBu sabah iki farkli test ve pozitiv cikti silikde olsa.kan verdim aksam cikicak sonuc.heyecandan oluyorum![]()
Testlerin fotoğrafını atsana çektiysen
Nebiliyim canim oyle dediler bekliyorum aksam ogrenirim nasil olsa insallah vardir aksam esime surpriz yaparim olursaAllahh çok heycanlandım
Daha başında demekki
Nereye verdin kanı da akşama çıkcak hastanelerde bi saate çıkıyo ya
Hadi inşallah hayırlısıyla çıksın
Acilden vermişsindir büyük ihtimalNebiliyim canim oyle dediler bekliyorum aksam ogrenirim nasil olsa insallah vardir aksam esime surpriz yaparim olursa
Hayırlı olsun inşaallah sağlıklı hamileliktir. Sonuç neden geç çıkacak ki barkod varsa elinizde hastanenin sitesinde bakın çıkmıştır belki
Akşama kadar heyecandan ben olsam ölürüm galiba. Hastaneyi arasanız sağlık ocağında bile bi kaç saat sonra çıkıyorBilmiyorumki oyle dediler
Ha tamam o zaman bende burda sandım. Ne gibi yöntemler şimdi söyleyin çift çizgi çıkmış sonuçta şu anda sağlıklı mi diye bekliyorsun. Hamilelik olmasa çift çizgi çıkmazdıBen Azerbaycanda yasiyorum burda boyle canim.bende pko var kendi yontemlerimi uyguladim bu ay hamileyimdir insallah olursam tavsiyelerim olucak
Canim bendede pko var hic tedavi olmadim 6 ayda tedaviden once kendim denem istedim.bu gun tedavi icin gidicektim zaten . Ama ben bitkisel cozumlere cok inaniyorum bir yerde okumusdum hurma yemek hamileligi kolaylasdirir diye bende evde zaten hurma vardi denk geldi.ve 15 gun gunde 10 adet hurmaa yemisdim adet bitdigi gunden itibaren bide bi bitki var pko icin ismini soylesem ban olurmuyum bilmiyorum 20 gun onu icmisdim.ve son olarak Hz Ibrahim duasi topiigi var burda oraya katilmsdim dua ediyorduk bir birimize . kan sonucunu ogrenmeden inanamiyorum.insallah hamileyimdir.sende hurmayi dene bence.Ha tamam o zaman bende burda sandım. Ne gibi yöntemler şimdi söyleyin çift çizgi çıkmış sonuçta şu anda sağlıklı mi diye bekliyorsun. Hamilelik olmasa çift çizgi çıkmazdı
Siz pko yuzundenmi dusuk yaptiniz?Ha tamam o zaman bende burda sandım. Ne gibi yöntemler şimdi söyleyin çift çizgi çıkmış sonuçta şu anda sağlıklı mi diye bekliyorsun. Hamilelik olmasa çift çizgi çıkmazdı
Ban yemezsin galiba hurmayı ben duymadım ama hamile kaldığım ay bende yedim önce yemezdim. Denk geldi banada benimki sağlıklı olmadı inşaallah seninki sağlıklıdır o bitki meryem ana otu muCanim bendede pko var hic tedavi olmadim 6 ayda tedaviden once kendim denem istedim.bu gun tedavi icin gidicektim zaten . Ama ben bitkisel cozumlere cok inaniyorum bir yerde okumusdum hurma yemek hamileligi kolaylasdirir diye bende evde zaten hurma vardi denk geldi.ve 15 gun gunde 10 adet hurmaa yemisdim adet bitdigi gunden itibaren bide bi bitki var pko icin ismini soylesem ban olurmuyum bilmiyorum 20 gun onu icmisdim.ve son olarak Hz Ibrahim duasi topiigi var burda oraya katilmsdim dua ediyorduk bir birimize . kan sonucunu ogrenmeden inanamiyorum.insallah hamileyimdir.sende hurmayi dene bence.
Bilmiyorum dış gebelikti neden dış gebelik oluyor olmaması için ne yapılır bilmiyorum adet olayımda gidecem yeni bir doktor buldum pko üzerine kliniği varSiz pko yuzundenmi dusuk yaptiniz?