Düğün kızlar düğününüzde saç renginiz nasıl olucak ???

düğünde saçınız ne renk olucak

• sarı

OY: 16 10,7%
  • açık kahve tonları

OY: 37 24,7%
  • röfle , balyaj

OY: 20 13,3%
  • koyu kahve

OY: 53 35,3%
  • siyah

OY: 24 16,0%

• Ankete Katılan
    150

sebbnemm

umutlarbaskabaharakaldı
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
4.919
1
kızlar ben çok renk değiştiriyorum ama düğüne kısmetse karamelin biraz koyusu olucak sizin ???

benim saç rengim koyu kahve ama ben siyaha boyatacam düğünde gelinlikle çok yakışıyo benceee...

ay cnm ay sende tam bendensnn:):):)sürekli saç rengimi deiştiririm:)
benn gelinlikte koyu saçın güzel durdugunu düşünüyorum..şuanda açık kahve saçımmm...
ya koyu kahve yaparım yada siyah:)ama siyaha cesaret edemiyorum sürekli sıkılıp renk deiştiririm diye:)bakalım koyu olcak keisnlikle ama karar veremedim bu ay boyatmam lasım:)

ay cnm ay sende tam bendensnn:):):)sürekli saç rengimi deiştiririm:)
benn gelinlikte koyu saçın güzel durdugunu düşünüyorum..şuanda açık kahve saçımmm...
ya koyu kahve yaparım yada siyah:)ama siyaha cesaret edemiyorum sürekli sıkılıp renk deiştiririm diye:)bakalım koyu olcak keisnlikle ama karar veremedim bu ay boyatmam lasım:)

evet cnm yorumlarımız da hep aynı oluyor genelde :):):)kaydirigubbakcemile5

beyaz tenli olduğum için çok koyu bana yakışmıyor kahve tonları yüzüme renk veriyor o yüzden düğünde de çok koyu olmayacak kısmetse evet siyaha cesaret edemiyorum bende çünkü kumrala dönmek imkansız :smiley-cool:

ben de hiç boyatmadım şebnemcim ve boyatmayı da düşünmüyorum, saçım da kestane rengi

aslında siyah isterım ama cesaret edemıorum bugday tenlıyım yakısrmı yakısmaz mı bilmıorum hem geri donusu zor o yusden yaptrmam onu ama kesn koyu olcak bronz kahwe mesela suanki rengmde karamel tonlarında aslında bu renk cok yakısıo bana ilk kez bronz kahweye boyatcam nasıl olur bilmıorum kuaforumle birlıkte bakıcz artık :)

Son düzenleme:
ben de hiç boyatmadım şebnemcim ve boyatmayı da düşünmüyorum, saçım da kestane rengi

cnm ne güzel sende boyatmamışsın hiçzemuszemus boyayınca devamlı değiştirmek istiyor insan ben öyleyim ama pek pişman değilim boyattığım için

aklinialirimsmile

aslında siyah isterım asma cesaret edemıorum bugday tenlıyım yakısrmı yakısmaz mı bilmıorum hem geri donusu zor o yusden yaptrmam onu ama kesn koyu olcak bronz kahwe mesela suanki rengmde karamel tonlarında aslında bu renk cok yakısıo bana ilk kez bronz kahweye boyatcam nasıl olur bilmıorum kuaforumle birlıkte bakıcz artık :)

cnm bronz kahvenin rengi güzel kahve olunca insanın saçı istediği renge dönebiliyor siyah baya cesaret istiyor :nazar:

cnm ne güzel sende boyatmamışsın hiçzemuszemus boyayınca devamlı değiştirmek istiyor insan ben öyleyim ama pek pişman değilim boyattığım için

aklinialirimsmile

cnm bronz kahvenin rengi güzel kahve olunca insanın saçı istediği renge dönebiliyor siyah baya cesaret istiyor :nazar:

eewt cnm bende o yuzden siyah yaptrmam kuaforumde koyu olsun dedi bende bronz kahwe dedm nasıl olur die gusel olur cıkıolata kahwede ii olur dedi ama bakalım nolcak karamel de yakıstıgı içn onuda dusunmuo deilim ama kahwe olur galiba :) ne kararsızım ama yaa :)

evet cnm yorumlarımız da hep aynı oluyor genelde :):):)kaydirigubbakcemile5

beyaz tenli olduğum için çok koyu bana yakışmıyor kahve tonları yüzüme renk veriyor o yüzden düğünde de çok koyu olmayacak kısmetse evet siyaha cesaret edemiyorum bende çünkü kumrala dönmek imkansız :smiley-cool:

aynen cnmm valla konulara yorumlarımız aynı oluyo genelde kafalarımız aynı sanırım:lepi:
beyaz tenliysen dedigin gibi kahve tonları güzel olurrrr..ben esmerim ya siyah bagırmıyorr ama bogarmıbeni diyede düşünmüyor deilim:)bakalımm işim hiç belli olmas saç boyası konusunda:)siyah yapasım gelior bu ara ama koyu kahve yapmak daha mantıklı:)

eewt cnm bende o yuzden siyah yaptrmam kuaforumde koyu olsun dedi bende bronz kahwe dedm nasıl olur die gusel olur cıkıolata kahwede ii olur dedi ama bakalım nolcak karamel de yakıstıgı içn onuda dusunmuo deilim ama kahwe olur galiba :) ne kararsızım ama yaa :)

cnm bana sorarsan bronz kahve yaptır çikolata kahve daha koyu sıkılırsan karamele daha çabuk dönebilirsin bronz kahveden kararsız kalma bence boyat gitsin :):):) ben öyleyim işte sempatiksalakcinni

bende koyu kahve kumral dönmeye başladım son 2 aydır
aslında hep gölgeli röfleydi saçlarım hayalimde de hep sarı bi gelin olmak vardı hihoyyyt
ama koyu saçın gelinliğe daha yakıştığını düşünüyorum ve öle olucam inş

Kesinlikle koyu saç, syh olur koyu kahve tonları olur, düğün günü röfle yaptıranlar var anlamış değilim, doğal sarışınlar neyse de sarı saç herkese yakışmadığı gibi gelinlik üzerinde de kesinlikle koyu saçtan iyi durmuyor..
Ben şimdi bekletiyorum temmuz başı koyu kahveye boyatıcam :)

cnm bana sorarsan bronz kahve yaptır çikolata kahve daha koyu sıkılırsan karamele daha çabuk dönebilirsin bronz kahveden kararsız kalma bence boyat gitsin :):):) ben öyleyim işte sempatiksalakcinni

::)zaten cıkıolata kahwe hiç aklımda yoktu kuafor soledi onu :) baklaım bronz kahwe olur gibi zaten :) cnm bide beyaz tenliye bence siyah sac cok yakısıo walla ben cok begenıorum beyaz tenli olsaydım hiç dusunmezdim :lepi:

bakalım siyah değilde düğünden sonra kısmetse kızıl olucam bir kere yaptırdım 5 - 6 boyamada kahveye dönsemde arada değişiklil gerek bence zemuszemus

Bende bi ara çok saç rengi değiştirmek zorunda kaldım..
Okul yüzünden yazın sarı tonlarında yaptırıodum okullar açıldımı kahveye dönüodum..
Çok yıprandı saçlarım boyatmayı bıraktım şuan hiç boya yok saçımda ve boyatmıcamda..
Kendi saç rengim olcak yani.. Açık kahve tonlarında..
Geline koyu yakışır açık yakışır diye bişe söliyemicem çnkü sarınında çok yakıştığı gelinler var..
Ten rengiylede alakalı bişey bu birazda..

X