Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünkızlar düğününüzde saç renginiz nasıl olucak ???
Aslında kahve tonları isterdim hep ama maalesef sarı olcam sarıyı çok sevdiği için ama gelinlikle çok yakışmıyor bence kahveye boyatayım dedim sonra sarıya bidaha dönemem çünkü saçlarım çok hassas :S
siyah olacak benim ki 2 yıldır siyah kullanıyorum buğday tenli sayılırım herkes çok beğeniyo, sarı saçın yakışmayacağı bayanlar kesinlikle siyah denemeli sarıdan sonra en havalı duran renk bence siyah
acaba 1 günlük saçı kahve yapmak mümkün olabilirmiki eskiden sprey boyalar vardı renkli onların kahverengisi varsa onlarda falan bi denesemmi acaba ben kafferengi saç istiyorummmm
Bende koyu istiyorum hatta kendi rengimi :) Cok kez boyadım ama bir yıldır dokunmuyorum. Cok sıkıldım boyamaktan cok yıprattım. Bence kisiye ne yakısıyorsa onu yapmalı. Ben dogal tonları begeniyorum kumral tonları küllü sarılar falan hos durabilir. Ama röfle, gölge, balyaj falan hic begenmiyorum.
ben de esmerim.saçlarımda 5 aylık bir uğraşla istediğim sarı tonunu buldum:) nişanlım bakır istiyor ama ben sarı yapıcam sanırım:) inanılmaz derecede bir sarı renk hevesim var..benim de tek sorunum dip boya geldiğinde üstüne atılan renk çok yapay duruyor.birkaç yıkamaya normale dönse de yine engel olamıyorum bu yapaylığa.ona bir çözüm bulamazsam üzülerek bakır tonu yapıcam saçımı..tam platin sarıyı yakalamışken bu renkten dönmek de beni inanılmaz strese sokar sanırım..
nişanda krem dore rengi bi elbise giymiştim saçlarımda koyu kestaneydi herkes bayılmıştı yine koyu kestane yapıcam normalde beyaz tenli sarışınım ama açık renk kıyafetlerde koyu renk daha hoşuma gidiyor