- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.541
Cnm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin herşey istediğin gibi ilerler inşallahKızlar gebeliğim var mış Elhamdülillah değerlerin kaç olduğunu söylemedi doktor Rabbim tez zamanda size de hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın yaşayanlarında evlatları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah hepinizin ağzına yüreğine sağlık muhakkak birinizin güzel kalbi hürmetine bu duyguyu tattım Allah hepinizden razı olsun :)
çok şükür ,keşke degeride söyleseymiş doktor bayram sonrası tekrar kan testi yaptırır artışa bakarsın:) 5. haftaya yakında kadın dogumcuya git canımKızlar gebeliğim var mış Elhamdülillah değerlerin kaç olduğunu söylemedi doktor Rabbim tez zamanda size de hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın yaşayanlarında evlatları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah hepinizin ağzına yüreğine sağlık muhakkak birinizin güzel kalbi hürmetine bu duyguyu tattım Allah hepinizden razı olsun :)
canım konu sahibi seni görür liste ya alır 2-3 gün içinde bi arkadaşa 4444 tefriciye okuyoruz paylaşıpKızlar ben de gruba girmek istiyorum nasıl oluyor
Sağol canım allah razı olsuncanım konu sahibi seni görür liste ya alır 2-3 gün içinde bi arkadaşa 4444 tefriciye okuyoruz paylaşıp
Çok şükür. Sağlıkla devamı nasip olsun inşallaahhKızlar gebeliğim var mış Elhamdülillah değerlerin kaç olduğunu söylemedi doktor Rabbim tez zamanda size de hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın yaşayanlarında evlatları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah hepinizin ağzına yüreğine sağlık muhakkak birinizin güzel kalbi hürmetine bu duyguyu tattım Allah hepinizden razı olsun :)
Gözün aydın canım benimKızlar gebeliğim var mış Elhamdülillah değerlerin kaç olduğunu söylemedi doktor Rabbim tez zamanda size de hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın yaşayanlarında evlatları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah hepinizin ağzına yüreğine sağlık muhakkak birinizin güzel kalbi hürmetine bu duyguyu tattım Allah hepinizden razı olsun :)
Canım doktor bana ısrarla yeme diyo ben sadece ilk 3 ay sanmıştım tekrar sordum yeme hala dedi kaç aylık olursa olsun düşüğe sebep oluyormuş neredeyse marttan beri maydonozun tadını unuttum eve bile almıyorumMaydonoz hiç mi yemicez azıcık da olsa salataya falan koymuştum
Allah korusun ya aklım gitti bugün
Cok sağolun kızlar teşekkür ederim
Songülcüm bu hayırlı günde bize ne güzel bir haber verdin rabbim sağlıklı ömürlü etsin bayramdan sonra inşallah değerlerine bakarsın çokkk çok sevindim hepinizin tek tek güzel haberleri geldikçe sevincime sevinç ekleniyor çifte bayram yaşatıyor rabbim sana ne mutlu bayramda çok kişiyle görüşeceksin kesin ama dikkat et bebeğin varlığını paylaşma derim İlk 3 ay nazardan korumak çok önemliKızlar gebeliğim var mış Elhamdülillah değerlerin kaç olduğunu söylemedi doktor Rabbim tez zamanda size de hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın yaşayanlarında evlatları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah hepinizin ağzına yüreğine sağlık muhakkak birinizin güzel kalbi hürmetine bu duyguyu tattım Allah hepinizden razı olsun :)
Tabiki canım eklerim ama şimdi bayramda ara verdik bayram sonrası ilk okumada rabbimin izniyle sende listede olursunSupurgesizcadiii35 Canım listeye beni de alır mısın
Hepinizin güzel dilekleri için Allah razı olsun.Songülcüm bu hayırlı günde bize ne güzel bir haber verdin rabbim sağlıklı ömürlü etsin bayramdan sonra inşallah değerlerine bakarsın çokkk çok sevindim hepinizin tek tek güzel haberleri geldikçe sevincime sevinç ekleniyor çifte bayram yaşatıyor rabbim sana ne mutlu bayramda çok kişiyle görüşeceksin kesin ama dikkat et bebeğin varlığını paylaşma derim İlk 3 ay nazardan korumak çok önemli
Çok sağol canım ıyi bayramlar herkeseTabiki canım eklerim ama şimdi bayramda ara verdik bayram sonrası ilk okumada rabbimin izniyle sende listede olursun