Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

iyi akşamlar Allah dualarınızı kabul etsin. bu duayı daha manevi, soyut bir şey için de okuyabiliyor muyuz bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. (daha çok somut şeyler için okunduğunu duymuştum)

kızlar günaydın bizim de bugün kalp atışı için randevumuz vardı. ama duyamadık 6+2 yim bugün. forumda okudum da daha sonralaı da görünebiliyormuş. böle bişi yaşayan var mı acep ?? kese görünüyor bu arada. cok üzgünüm ama Allah hayırlısını versin dualarım hep bu yönde

Hiç üzülme 6+2 de bebek bile yoktu boş keseydi 6+5 de hem bebeğimi hem kalbini gördük duyduk bekle cnm içini ferah tutmaya çalış bebek göründümü

iyi akşamlar Allah dualarınızı kabul etsin. bu duayı daha manevi, soyut bir şey için de okuyabiliyor muyuz bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. (daha çok somut şeyler için okunduğunu duymuştum)
Soyut birşey derken neyi kastettiğini anlayamadım mesela içine namaz aşkı vermesi için yada bir kişinin sevgisini kazanmak içinmi demek istiyorsun?? Duayı gönlünden geçen her türlü hayırlı istek ve dilek için okuyabilirsin

Canım 1-2 gün bile etkiliyor korkma bir dahaki gidişinde duyarsın 8. Haftada duyan bile var geç döllenebiliyor

îçin ferah tut, dua et bol bol, hamileliğin her dönemi ayrı bi heyecan bizde stres yapıyoruz birşeyler biraz gecikince,ben 6+5 olunca gitcem kalp atışı icin

kızlar bişi dicemm tüp bebekle hamile kalanların farklı gebelik haftası hesaplama olayı varmış ya ben bunu demin öğrendim. sata göre 6+3üm bugün ama blastokiste göre 5+5 im. yani kalp atışı henüz duyulmayabilir ve kese küçük olabilirmiş ay bi sevindim şuan cünkü bugün kalp atışı için gittik ve kalp atışı duyulmadı. peki neden doktor tüp bebek olduğum halde sata göre hesaplıyo yaa

Günaydın kızlar toplu duamızı bildirmeyen arkadaşlar 4 41EEEEE41 S267 Synonyms görünüyor eğer siz bildirdiyseniz ben görmediysem kusura bakmayın öğlene kadar ben namazımı kılıp okumayı başlatıcam okuyup okumadığınızı sizdende bilgi bekliyorum

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
6- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için)(Hanife)
7- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül)
8- Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem)
9- iki prensesin annesi (evlat sahibi olmak için )
10- meva888 (evlat sahibi olmak için)
11- P Pisces3507 ( evlat sahibi olmak için)
12- evanescence10 (evladını sağlıkla kucağına almak için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…