- 3 Eylül 2017
- 307
- 488
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.561
Gözün aydın cnm sağlıkla devam etsin inşallah :)kızlar kesemiz gözüktü çok şükür paylaşmak istedim sizle şimdi 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem
Maaşallah gözün aydın canımkızlar kesemiz gözüktü çok şükür paylaşmak istedim sizle şimdi 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem
Hiç üzülme 6+2 de bebek bile yoktu boş keseydi 6+5 de hem bebeğimi hem kalbini gördük duyduk bekle cnm içini ferah tutmaya çalış bebek göründümükızlar günaydın bizim de bugün kalp atışı için randevumuz vardı. ama duyamadık 6+2 yim bugün. forumda okudum da daha sonralaı da görünebiliyormuş. böle bişi yaşayan var mı acep ?? kese görünüyor bu arada. cok üzgünüm ama Allah hayırlısını versin dualarım hep bu yönde
Yok bnm normal kaç mm miş hayırlısını versin rabbim inşgöründü canım şükür ama küçük dedisenin tüp bebek miydi ?
Maşallah canım Allah bağışlasın ♡kızlar kesemiz gözüktü çok şükür paylaşmak istedim sizle şimdi 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem
Gözün aydın canımkızlar kesemiz gözüktü çok şükür paylaşmak istedim sizle şimdi 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem
Soyut birşey derken neyi kastettiğini anlayamadım mesela içine namaz aşkı vermesi için yada bir kişinin sevgisini kazanmak içinmi demek istiyorsun?? Duayı gönlünden geçen her türlü hayırlı istek ve dilek için okuyabilirsiniyi akşamlar Allah dualarınızı kabul etsin. bu duayı daha manevi, soyut bir şey için de okuyabiliyor muyuz bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. (daha çok somut şeyler için okunduğunu duymuştum)
Canım 1-2 gün bile etkiliyor korkma bir dahaki gidişinde duyarsın 8. Haftada duyan bile var geç döllenebiliyorkızlar günaydın bizim de bugün kalp atışı için randevumuz vardı. ama duyamadık 6+2 yim bugün. forumda okudum da daha sonralaı da görünebiliyormuş. böle bişi yaşayan var mı acep ?? kese görünüyor bu arada. cok üzgünüm ama Allah hayırlısını versin dualarım hep bu yönde
îçin ferah tut, dua et bol bol, hamileliğin her dönemi ayrı bi heyecan bizde stres yapıyoruz birşeyler biraz gecikince,ben 6+5 olunca gitcem kalp atışı icinkızlar günaydın bizim de bugün kalp atışı için randevumuz vardı. ama duyamadık 6+2 yim bugün. forumda okudum da daha sonralaı da görünebiliyormuş. böle bişi yaşayan var mı acep ?? kese görünüyor bu arada. cok üzgünüm ama Allah hayırlısını versin dualarım hep bu yönde
kaç mm sölemedi canım doktorun ağzından cımbızla alıyoruz maşallah. sadece kese küçük dedi.Yok bnm normal kaç mm miş hayırlısını versin rabbim inş
benm tüp bebek ile oldu canım. tüp bebekte de geç döllenme oluyor mu bilmiyorum. inşallah canım benim de dileğim o yönde. Allah razı olsunCanım 1-2 gün bile etkiliyor korkma bir dahaki gidişinde duyarsın 8. Haftada duyan bile var geç döllenebiliyor