- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.421
gözün aydın cnmHepinize teşekkür ederim kızlar sağlıkla devam etsin inşallah.Rabbim şu mübarek günde sizlerede en kısa sürede hayırlısı ile nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın cnmHepinize teşekkür ederim kızlar sağlıkla devam etsin inşallah.Rabbim şu mübarek günde sizlerede en kısa sürede hayırlısı ile nasip etsin
tatlım gözün aydın :))) cok şükür görmüşsünüz bende bayramdan sonra görmeye gideceğimm hayırlısıyla biz iki tane koydurmuştuk embriyo ama kan değerim tek gibi duruyomuş doktor öle söledi. hayırlısı nyse o olsun hakkımızdaKızlar bebeğimizi ve kalp atısını duyduk çok şükür rabbime.Dua etmişsinizdir eminim hepinizden Allah razı olsun.Rabbim en kısa sürede hepinize sağlıkla hayırlı bi şekilde evlat nasip etsin
Amin cnm senin içinde hayırlı olan ne ise onu versin rabbim inşallahtatlım gözün aydın :))) cok şükür görmüşsünüz bende bayramdan sonra görmeye gideceğimm hayırlısıyla biz iki tane koydurmuştuk embriyo ama kan değerim tek gibi duruyomuş doktor öle söledi. hayırlısı nyse o olsun hakkımızda
150 deyim ben
bnde 200deyim bugun birirmeye calosacam bu siralar yogunum biraz kusura bakmayin
beni bitti say ben tamamlarim az kaldı .Kızlar bittimi