Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Allah yardımcın olsun canım, inşallah başarıyla sonuçlanır sınavın. Her zaman başımızın üstünde yerin var. biz buralardayız

Canim yeni listeye katilamayacagim sinavim var insallah sinav bitimi aranizdayim. Hakkini helal et yonetiminden cok memnundum Allah razi olsun. Rabbim herkesten razi olsun dualarimiz kabul olsun şükür sevinclerimizi paylasmak nasip olsun
Başarılar dilerim canım Hilal, inşallah sınavın istediğin gibi sonuçlanır Hella olsun kuzum ne demek sende helal et,bu koşturma içinde aksatmadın hep haberdar ettin

Hilal arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah hep geç okuma yaptım hakkınızı helal edin Allah sizden de razı olsun vesile olduğunuz için Allah hepimizin duasını oldu sevinci yaşarsın inşallah begonvil1985

Başarılar dilerim canım Hilal, inşallah sınavın istediğin gibi sonuçlanır Hella olsun kuzum ne demek sende helal et,bu koşturma içinde aksatmadın hep haberdar ettin
canım benim biraz aksatmış olabilirim ama onu bile hoşgördün ALLAH bin razı olsun güzel yürekli arkadaşım. senin peşini bırakmayacağım sınav sonrası inşallah görüşeceğiz

Kızlar bir tek Tuğçe arkadaşımızın kalan usulü okuması kaldı, onun dışında tüm listeyi bitirdik. Tuğçe'yi bitirdikten sonra yeni liste için etiket yapıp söz verdiğim arkadaşlara haber vereceğim. Çünkü şimdi yaparsam, sayfaya geldiklerinde kafaları karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…