- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.121
☝☝☝☝☝☝☝KIZLAR ; Yukarıdaki eksikliklerimiz tamamlandıktan sonra listemizi bitirmiş oluyoruz. Allah sizlerden binlerce kez razı olsun. Bir çoğunuzla aylardır dua kardeşliği yapıyoruz. Hamd olsun ki, ben tefriciyye'm de ettiğim bütün dua'ların karşılığını yaşıyorum. Hemen gerçekleşmese de zaman içerisinde dua ettiğimden de güzel şekilde gerçekleştiğine şahit oluyorum. İnşallah, hiç tanımadan birbirimize ettiğimiz bütün dua'lar kabul olur.
Yeni liste de olmak isteyen arkadaşlar bana gruptan yada özelden yazabilir mi? Listeyi katılımı bildiren arkadaşların önceliğine göre sıralayacağım.
Canım 20 temmuzdan sonra katılıcam zaten ben de özlerim. Şimdi işler yoğun adlı tatilden sonra katılırımyaaa....
Seni özliycez Gökçen, bizi unutma, listede olmasan da arada girip bize selam ver canım
Tmm cnm haber edersen sevinirimAramıza Hoşgeldiniz kızlarönceki listeden eksiklerimizi tamamladıktan sonra yeni listeyi başlatacağız. Yeni listede sıra, katılımını haber verme sırasına göre hazırlanacak.Liste hazırlandıktan sonra 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye’yi listedeki kişi sayısına bölüyoruz. Dua’sı yapılacak olan arkadaş, namazını kılıp dua’sını paylaşmadan okumaya başlamıyoruz. Önceki listelerimizde okuma süremiz 2 gündü, yeni listede kaç adet okuyacağımıza göre günümüzü belirleriz. Liste oluşturulduğunda zaten daha detaylı anlatırız, yardımcı oluruz size. Eksiklerimizi tamamlayalım, sizi tekrardan haberdar edeceğim. Eğer katılırsanız çok seviniriz, biz burda duâ kardeşliğini çok sevdik
Gece gwce benim kafa gitmişKiz o lafın gelisiydi
Rümeysa arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallahRumeysa Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
Betül Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
Mandalinvitamin
Hilal Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
caramel_7
@Vavin
Mandalinvitamin
@mimiraculum
Mucizemm222
@kzmkzm
@sibell13
@whiteice67
Canım hilal için okudum bildirim yapmıştımRumeysa Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
Mucizemm222
Mandalinvitamin
M M_atruska
caramel_7
@Vavin
Mandalinvitamin
@mimiraculum
Mucizemm222
@kzmkzm
@sibell13
@whiteice67
Evet kuzum notlarımdan silmişimde burdan silmemişim, bundan sonra ki hatırlatma paylaşımımda etiket gelmeyecek inşallahCanım hilal için okudum bildirim yapmıştım
Şuan yeni listede kaç kişi varbegonvil1985
Betül için okudum Allah kabul etsinRumeysa Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
Mucizemm222
Mandalinvitamin
M M_atruska
caramel_7
@Vavin
Mandalinvitamin
@mimiraculum
Mucizemm222
@kzmkzm
@sibell13
@whiteice67
Olur tabiönceki listeden eksiklerimizi tamamladığımız için listeyi yeni oluşturmaya başladık. 1-2 güne kesinleşir o zaman sizi etiketleyip haber versem olur mu?
Rabbim hepinizden razi olsun canim benimKara_gozlum Rumeysa canım duâ’n tamamlandı, Rabbim en kısa sürede muradına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hilal arkadaşıma okudum Allah kabul etsinRumeysa Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
Mucizemm222
Mandalinvitamin
M M_atruska
caramel_7
@Vavin
Mandalinvitamin
@mimiraculum
Mucizemm222
@kzmkzm