- 26 Nisan 2019
- 4.457
- 6.602
- 39
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.101
Kuzum ben yeni listede olamayacağım.allah razı olsun sendenKIZLAR ; Yukarıdaki eksikliklerimiz tamamlandıktan sonra listemizi bitirmiş oluyoruz. Allah sizlerden binlerce kez razı olsun. Bir çoğunuzla aylardır dua kardeşliği yapıyoruz. Hamd olsun ki, ben tefriciyye'm de ettiğim bütün dua'ların karşılığını yaşıyorum. Hemen gerçekleşmese de zaman içerisinde dua ettiğimden de güzel şekilde gerçekleştiğine şahit oluyorum. İnşallah, hiç tanımadan birbirimize ettiğimiz bütün dua'lar kabul olur.
Yeni liste de olmak isteyen arkadaşlar bana gruptan yada özelden yazabilir mi? Listeyi katılımı bildiren arkadaşların önceliğine göre sıralayacağım.
Ben şimdi okuyalım derim, yeni listeye katılmak isterse onda da okuruz.Kızlar birde benim şöyle bir fikrim var, 5 528mucizemmm yani Tuğçe arkadaşımızı yeni liste de listenin başına alalım. Tek listede tek dua'sı yapılmış olur? Tabi kendisi de yeni listede olmak isterse ve sizin de onayınız varsa?
Kuzum ben yeni listede olamayacağım.allah razı olsun senden
begonvil1985 canım ben yeni listede olamayacağım. 20 temmuzdan sonra katılabilirim işlerim yoğun.
Ben katılırım canımyaaa....
Seni özliycez Gökçen, bizi unutma, listede olmasan da arada girip bize selam ver canım
Çok güzel ilerleyen bir listeydi.begonvil1985 öncelikle emeklerinden dolayı sana teşekkür ediyorum canım tüm dua ettiğimiz arkadaşlarımdan da Allah razı olsun, dualarımızın çok şükür oldu sevinçlerini de paylaşırız inşallah yeni listede olmayacağım, hakkınızı helal edin
Kiz o lafın gelisiydi
Tugceyle ilgili nasıl bir durum vardı hatrlamiyorum ama bu listedekilere okuduysa onun da duasi varsa tugceye simdi okumamiz daha dogru olur benceKızlar birde benim şöyle bir fikrim var, 5 528mucizemmm yani Tuğçe arkadaşımızı yeni liste de listenin başına alalım. Tek listede tek dua'sı yapılmış olur? Tabi kendisi de yeni listede olmak isterse ve sizin de onayınız varsa?
begonvil1985 sana 3 tane arkadaş getirdim
aypare ackerman
terliksuu
sagliklihayat
Hanımlar kurallara bakın uyarsa anlaşırsanız olur bu iş
Tugceyle ilgili nasıl bir durum vardı hatrlamiyorum ama bu listedekilere okuduysa onun da duasi varsa tugceye simdi okumamiz daha dogru olur bence
Aynen canım, sen 5 528mucizemmm in duasını işte, listemizi paylaş orada düşme usulü de isteyenler okurKızlar o zaman Tuğçe arkadaşımız Tefriciyye’sini daha geçe sarkmadan gönüllü arkadaşlarla kalan usulü okumaya başlayalım. Biz okurken dua’sı eksik olan Rumeysa, Betül ve Hilal arkadaşlarımızında okuması tamamlanır, zamandan kazanırız böylelikle grubumuzdan kopma olmaz. Olur mu?