Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar birde benim şöyle bir fikrim var, 5 528mucizemmm yani Tuğçe arkadaşımızı yeni liste de listenin başına alalım. Tek listede tek dua'sı yapılmış olur? Tabi kendisi de yeni listede olmak isterse ve sizin de onayınız varsa?

Kuzum ben yeni listede olamayacağım.allah razı olsun senden

Ben şimdi okuyalım derim, yeni listeye katılmak isterse onda da okuruz.
Sonuçta başka arkadaşın yerine geldi. Ya o arkadaşa ya da tugceye okuyalım
Ilk duasından başka bir niyetine okuruz

Kızlar 5 528mucizemmm arkadaşımızı kendi de arzu ederse ya yeni listenin en başına alalım yada yeni listeye başlamadan Dua'sını rica edip kalan usülü okumasını başlatalım?

Başlangıçta bu şekilde karar verip listeye dahil etmiştik , şimdi listenin bittiğini düşünen arkadaşlara tekrardan sayı vermem olmaz. Gönüllü arkadaşlarla okumasını yapalım taraftarıyım ya da yeni listede en başta olsun, tek liste de tek dua'sı yapılmış olur

Çok güzel ilerleyen bir listeydi. begonvil1985 öncelikle emeklerinden dolayı sana teşekkür ediyorum canım tüm dua ettiğimiz arkadaşlarımdan da Allah razı olsun, dualarımızın çok şükür oldu sevinçlerini de paylaşırız inşallah yeni listede olmayacağım, hakkınızı helal edin

Yeter seni tanıdığımıza çok mutlu olduk, inşallah şükür sevinçlerimizi paylaştığımız günlerde gelir. Olmanı çok isterdik ama sonraki listelere inşallah. Ne zaman katılmak istersen başımızın üstünde yerin var

Tugceyle ilgili nasıl bir durum vardı hatrlamiyorum ama bu listedekilere okuduysa onun da duasi varsa tugceye simdi okumamiz daha dogru olur bence

begonvil1985 sana 3 tane arkadaş getirdim
aypare ackerman
terliksuu
sagliklihayat
Hanımlar kurallara bakın uyarsa anlaşırsanız olur bu iş

Aramıza Hoşgeldiniz kızlar önceki listeden eksiklerimizi tamamladıktan sonra yeni listeyi başlatacağız. Yeni listede sıra, katılımını haber verme sırasına göre hazırlanacak.Liste hazırlandıktan sonra 4444 adet Salavat-ı Tefriciyye’yi listedeki kişi sayısına bölüyoruz. Dua’sı yapılacak olan arkadaş, namazını kılıp dua’sını paylaşmadan okumaya başlamıyoruz. Önceki listelerimizde okuma süremiz 2 gündü, yeni listede kaç adet okuyacağımıza göre günümüzü belirleriz. Liste oluşturulduğunda zaten daha detaylı anlatırız, yardımcı oluruz size. Eksiklerimizi tamamlayalım, sizi tekrardan haberdar edeceğim. Eğer katılırsanız çok seviniriz, biz burda duâ kardeşliğini çok sevdik

Tugceyle ilgili nasıl bir durum vardı hatrlamiyorum ama bu listedekilere okuduysa onun da duasi varsa tugceye simdi okumamiz daha dogru olur bence

Kızlar o zaman Tuğçe arkadaşımız Tefriciyye’sini daha geçe sarkmadan gönüllü arkadaşlarla kalan usulü okumaya başlayalım. Biz okurken dua’sı eksik olan Rumeysa, Betül ve Hilal arkadaşlarımızında okuması tamamlanır, zamandan kazanırız böylelikle grubumuzdan kopma olmaz. Olur mu?

Aynen canım, sen 5 528mucizemmm in duasını işte, listemizi paylaş orada düşme usulü de isteyenler okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…