Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Allah razı olsun canım benim, asıl sen bu koşturmalı zamanında bile hiç habersiz bırakmadın Tez zaman babacığının sağlık haberlerini de alırız inşallah

begonvil1985 kuzum Betül için okudum Rabbim kabul etsin inşallah.hilal içinde bitmak üzere.sinav haftam bu yüzden geciktirdim hakkınızı helal edin.

KIZLAR ; Yukarıdaki eksikliklerimiz tamamlandıktan sonra listemizi bitirmiş oluyoruz. Allah sizlerden binlerce kez razı olsun. Bir çoğunuzla aylardır dua kardeşliği yapıyoruz. Hamd olsun ki, ben tefriciyye'm de ettiğim bütün dua'ların karşılığını yaşıyorum. Hemen gerçekleşmese de zaman içerisinde dua ettiğimden de güzel şekilde gerçekleştiğine şahit oluyorum. İnşallah, hiç tanımadan birbirimize ettiğimiz bütün dua'lar kabul olur.

Yeni liste de olmak isteyen arkadaşlar bana gruptan yada özelden yazabilir mi? Listeyi katılımı bildiren arkadaşların önceliğine göre sıralayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…