Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

nazlı için okudum Rabbim kabul etsin

Nazlı arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım

Burada yaptıklarınızın tamamı batıldır. Zandır. Allah sizin bu ortak koştuklarınızdan münezzehtir. Dikkat edin boş heveslerin kuruntuların peşinden gitmeyin bayanlar. Ahirette hesabı ağır olur. Allah'ın indirdiği dinde kitabımızda böyle uygulamalar dualar yok. Lütfen düşünün neyin kimin peşinden gidiyorsunuz. Araya kimleri neleri koyuyorsunuz. Allah zaten bize en yakın değil mi? Rabbimiz yani tek efendimiz Allahtır. Kim size sayılarla dua kalıplarıyla bu uygulamaları öğretti? Allah'tan böyle bir söz mü aldınız? deliliniz var mı? Kurandan başka inanacağınız hak kitaplarınız öğretenleriniz mi var? Allah'a samimi kullar olalım, Kuran okuyalım anlayalım araya hiç bir şey hiç bir kimse koymayalım. Size sadece duyuruyorum. Rabbim Allahtır... tartışma yaratmak değil amacım. herkes bildiği inandığı yoldan gider. Seçim yapar. sizlerden gelen cevap ve yorumlara karşılık vermeyeceğim. ..Selametle.

Nazlı kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…