- 26 Nisan 2019
- 4.458
- 6.603
- 39
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.861
yok canım, şöyle cacaben nickli arkadaşımızın mahkeme süreci başlamış okuyamam hakka girmiyim diye belirtti. Yani çıkan arkadaş Cacaben nickli arkadaşımız, kendisine dua sırası gelmemişti, ama kendinden öncekilerin okumasını yapmıştı. Bende sizlere danıştım, ya çıkan arkadaşımızın sayısını bölüşelim yada kendinden önceki okumaları yaptığı için onun yerine başkasını alalım hem sayımız değişmesin hem de bir arkadaş daha faydalansın diye. Cacaben'nin yerine Tuğçeyi yazdım.neden çıkdı listede olan arkadaş... tekrar mı girmek istiyor
listeye eklenen Tospaagtd arkadaşımız ise kimse kırılmasın lütfen ama 3.sıradaydı kendisi daha önce. okuması olduğu gün listeden ayrıldı aynı gün... bunu anlamadım ben... tekrar mı okuma olucak..yok canım, şöyle cacaben nickli arkadaşımızın mahkeme süreci başlamış okuyamam hakka girmiyim diye belirtti. Yani çıkan arkadaş Cacaben nickli arkadaşımız, kendisine dua sırası gelmemişti, ama kendinden öncekilerin okumasını yapmıştı. Bende sizlere danıştım, ya çıkan arkadaşımızın sayısını bölüşelim yada kendinden önceki okumaları yaptığı için onun yerine başkasını alalım hem sayımız değişmesin hem de bir arkadaş daha faydalansın diye. Cacaben'nin yerine Tuğçeyi yazdım.
Eğer Cacaben'in dua'sı yapılmış olsaydı bu olmazdı. Dua'sı yapıldıktan sonra zaten listeye yerine birinin eklenmesi olmaz çünkü dua'sı yapılmış
listeye eklenen Tospaagtd arkadaşımız ise kimse kırılmasın lütfen ama 3.sıradaydı kendisi daha önce. okuması olduğu gün listeden ayrıldı aynı gün... bunu anlamadım ben... tekrar mı okuma olucak..
canım yeni liste de ben olmayıcam..bilgin olsun..Listenin çok başında olduğu için ben onun bu listede olduğunu unutmuşum tamamen, Cacaben çıkıp Tospaagtd girmek isteyince ilk yazan o olduğu için grupa danıştım. Cacabenin sayısını mı bölüşelim yoksa yerine birini mi alalım diye. Sizde yerine birini alabilir gibi yorum yazınca cacaben'in isminin yerine listede ilk girmek istediğini yazan o olduğu için onu yazdım. Herhangi bir art niyetim yoktu.
Ama senin gibi bir arkadaşımızı daha rahatsız etti bu durum. Buradaki hatam onun bu listenin başında olduğunu ve kendi okumasından sonra çıktığını atlamış olmam oldu. Bunu atladığım için hepinizden özür dilerim ama gerçekten hiç bir art niyetim yoktu, tanımıyorum bile kendisini, başka gruplarda da benzer şeyler olmuş.İsterseniz listenin sonuna eklerim ve okumak isteyen herkesin sayısını ben okurum.
Olayı anlayamadım ben ama sen de hamile hamile kendini yorma yardımcı olurum ben sanaListenin çok başında olduğu için ben onun bu listede olduğunu unutmuşum tamamen, Cacaben çıkıp Tospaagtd girmek isteyince ilk yazan o olduğu için grupa danıştım. Cacabenin sayısını mı bölüşelim yoksa yerine birini mi alalım diye. Sizde yerine birini alabilir gibi yorum yazınca cacaben'in isminin yerine listede ilk girmek istediğini yazan o olduğu için onu yazdım. Herhangi bir art niyetim yoktu.
Ama senin gibi bir arkadaşımızı daha rahatsız etti bu durum. Buradaki hatam onun bu listenin başında olduğunu ve kendi okumasından sonra çıktığını atlamış olmam oldu. Bunu atladığım için hepinizden özür dilerim ama gerçekten hiç bir art niyetim yoktu, tanımıyorum bile kendisini, başka gruplarda da benzer şeyler olmuş.İsterseniz listenin sonuna eklerim ve okumak isteyen herkesin sayısını ben okurum.
Bende pek anlamadım ama beraber çıktık bu yola seni yarıyolda bırakamam ve sadece senin üstüne yükleyemem sen nasıl biliyorsan öyle yap elimden geleni yaparım bendeListenin çok başında olduğu için ben onun bu listede olduğunu unutmuşum tamamen, Cacaben çıkıp Tospaagtd girmek isteyince ilk yazan o olduğu için grupa danıştım. Cacabenin sayısını mı bölüşelim yoksa yerine birini mi alalım diye. Sizde yerine birini alabilir gibi yorum yazınca cacaben'in isminin yerine listede ilk girmek istediğini yazan o olduğu için onu yazdım. Herhangi bir art niyetim yoktu.
Canım art niyet olmadığına eminim.ben fark etmedim bile mesela.nasil istersen öyle düzenle .her türlü Allah'ın izniyle bu liste bitecektirListenin çok başında olduğu için ben onun bu listede olduğunu unutmuşum tamamen, Cacaben çıkıp Tospaagtd girmek isteyince ilk yazan o olduğu için grupa danıştım. Cacabenin sayısını mı bölüşelim yoksa yerine birini mi alalım diye. Sizde yerine birini alabilir gibi yorum yazınca cacaben'in isminin yerine listede ilk girmek istediğini yazan o olduğu için onu yazdım. Herhangi bir art niyetim yoktu.
Canım çözüceğiz inşallah,Allah razı olsun, kalabalığız ve hiç birimiz dışardan birbirimizi tanımıyoruz. Yazım diliyle iletişim kurmaya çalışıyoruz, Ama hepimiz Allah yolunda dua'mızı etmeye gönüllüyüz.Canım art niyet olmadığına eminim.ben fark etmedim bile mesela.nasil istersen öyle düzenle .her türlü Allah'ın izniyle bu liste bitecektir
canım okadar uğraşıyorsun hata nedemek herkese hem özel hem buradan yetişip takip ediyorsun ALLAH razı olsun sıkma canınıListenin çok başında olduğu için ben onun bu listede olduğunu unutmuşum tamamen, Cacaben çıkıp Tospaagtd girmek isteyince ilk yazan o olduğu için grupa danıştım. Cacabenin sayısını mı bölüşelim yoksa yerine birini mi alalım diye. Sizde yerine birini alabilir gibi yorum yazınca cacaben'in isminin yerine listede ilk girmek istediğini yazan o olduğu için onu yazdım. Herhangi bir art niyetim yoktu.
Fatoş Arkadaşımız İçin Okundu Bildirimi Yapmayanlar
ayseMsb
C cemkaraemre
Mucizemm222
Nazlı Arkadaşımız İçin Okundu Bildirimi Yapmayanlar
M M_atruska
ayseMsb
caramel_7
Ocalh
Mandalinvitamin
mimiraculum
Mucizemm222
S sibellcim
canım ona özelden yazdım ben, ama henüz dönüş yapmadı. biraz bekleyelim, okumuşsa fazla olmasın.Cemkaraemre fatos icin okumamis, okumayacaksa tamamlayayim ben