- 12 Mayıs 2020
- 51
- 32
- 38
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.821
Arkadaşlar ben 7 gundur falan reglıyken okuyorum tefrıcıyelerı ınsallah rabbım kabul eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tülay arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin bu arada pınar arkadaşımız içinde okumuştum bildirim yaptım mi hatırlamıyorum
Hepinizden Allah razı olsun ağzına sağlık Amin inşallahTülay canım yalutserkan dua'n tamamlandı eksik Tefriciyye'n yok. Allah kabul etsin inşallah en kısa sürede müjdeli haberlerini duyalım
Girmek isteyen varsa alalm bence canm değilse bölüşelm nolcak kiKızlar bir arkadaşımız listeden ayrılmak istiyor. Kendisine henüz sıra gelmedi, yani Tefriciyye'si yapılmadı. Onun yerine başka birini mi alalım, yoksa onun okuyacağı sayıyı kendi aramızda mı bölüşelim? fikirleriniz doğrultusunda bugünkü listeyi ayarlayacağım
Alım yapacaksaniz bu gruba da girebilirim. Diger grupta da varim :)Kızlar bir arkadaşımız listeden ayrılmak istiyor. Kendisine henüz sıra gelmedi, yani Tefriciyye'si yapılmadı. Onun yerine başka birini mi alalım, yoksa onun okuyacağı sayıyı kendi aramızda mı bölüşelim? fikirleriniz doğrultusunda bugünkü listeyi ayarlayacağım
canım bir daha önce listede olan bir arkadaşımıza sözüm var , ama ismini not alacağım, yeni listeye geçerken muhakkak sana etiket göndereceğim o zaman da müsaitsen katılırsın, başımızın üstünde yerin varAlım yapacaksaniz bu gruba da girebilirim. Diger grupta da varim :)
Tabi baskasina sözünüz yoksa
Allah razı olsun canim cok sagolcanım bir daha önce listede olan bir arkadaşımıza sözüm var , ama ismini not alacağım, yeni listeye geçerken muhakkak sana etiket göndereceğim o zaman da müsaitsen katılırsın, başımızın üstünde yerin var
Amin Allah razı olsun çok sağ olun :) başlığı görünce paylaşmak istedim :)ne güzel, böyle güzel haberler hepimize umut oluyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.