- 14 Ocak 2020
- 451
- 810
- 53
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.681
başınız sağ olsun RABBİM rahmet eylesin okudum kabul olsun inşallahDerya için okudum. Allah kabul etsin inşallah
İlk kez okumada geciktim biraz. Hakkınızı helal edin. Kızlar teyzemi kaybettim. Bir Fatiha okursanız çok mutlu olurum. Aynur kızı Fatma teyzemin adı. Allah razı olsun
sıla için okudum Rabbim kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5. @ayseMsb 178
6. @Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 178
8. C cemkaraemre - 178
9. @Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11. @Deryaa123 - 178
12.mimiraculum - 178
13. @Mucizemm222 - 172
İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım tez vakitte tez saatte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eyle bize eşime baba olmayı bana vesile kıl benimde evimi bebek sesiyle şenlendir annelik duygusunu banada yaşat Rabbim sen büyüksün Allah ım açılan ellerimizde ki dualarımızı kabul eyle Duama amin diyen herkesin gönlüne göre ver Allah'ım
14. @Tanemruyasu - 178
15. @yalutserkan - 178
16. @Bademmm388 -178
17. @kzmkzm -178
18. S sibellcim - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21. @Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. @whiteice67 178
24.Meral01 178
25. @Kara_gozlum 178
Sıla arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 2 Haziran Salı Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Gulum ben derya yerine arzu yazmisim kusura bakmayinkafam hic iyi degil derya icin okuusuydum aslinda su an silaya baslicam
gulum burada arzuya okumustumArzu arkadasima okudum dun gece sabah namazinda anca bitirdim Rabbim bu mubarek Cuma gecesi Arzu arkadasim icin bitirdigim
duayi kabul etsin arkadaslarimin hepsi isteklerine kavussun insAllahbegonvil1985
Arzu bitti deryadayım canım
evet canım, Sıla Arkadaşımızdayız. kontrol ettim, Sana özelden mesaj atmışım. Sana mesaj ulaşmadı mı diye düşündüm ama sende özel mesajımı like'lamışsın.begonvil1985 canım Sıla için okumaya başladık mı? Namazını kıldı mı?
gulum burada arzuya okumustum
sonra deryaua okudum ama yanlislikla arzu icin okudum yazmisim KUSURA BAKMAYIN IYI DEGILIMbegonvil1985 SILA dayim su an
Derya için bildirimleri görünce yanlış okumayayım diye sordum canım. Sonra zaten kızlar Sıla için bildirim yapınca okumaya başladımevet canım, Sıla Arkadaşımızdayız. kontrol ettim, Sana özelden mesaj atmışım. Sana mesaj ulaşmadı mı diye düşündüm ama sende özel mesajımı like'lamışsın.
iyi yaptın canım, ben tereddütte kaldım acaba özel mesajlarım ulaşmıyor mu diyeDerya için bildirimleri görünce yanlış okumayayım diye sordum canım. Sonra zaten kızlar Sıla için bildirim yapınca okumaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?