- 26 Nisan 2019
- 4.533
- 6.745
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derya arkadasimiza okudum canim Allah kabul etsin
Sıla kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahsıla için okudum Rabbim kabul eylesin
hilal kardeşimiz için okudum Rabbim kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 178
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11.Mandalinvitamin - 178
12.mimiraculum - 172
Selamunaleyküm.duam şu şekil İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Onların yokluklarını gösterme bize çekemeyeceğimiz yük yükleme Allahım. Bizlere Firdevs cennetini nasip eyle, Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Hz. Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir Salih erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun![]()
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 178
15.yalutserkan - 178
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. @sibell13 - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Hilal arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 4 Haziran Perşembe Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Derya Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
Sıla Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
ayseMsb
caramel_7
C cemkaraemre
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
Kara_gozlum
Kendim için okudum Canım Allahım kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 178
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11.Mandalinvitamin - 178
12.mimiraculum - 172
Selamunaleyküm.duam şu şekil İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Onların yokluklarını gösterme bize çekemeyeceğimiz yük yükleme Allahım. Bizlere Firdevs cennetini nasip eyle, Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Hz. Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir Salih erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun![]()
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 178
15.yalutserkan - 178
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. @sibell13 - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Hilal arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 4 Haziran Perşembe Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Derya Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
M M_atruska
ayseMsb
caramel_7
C cemkaraemre
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
Kara_gozlum
Sila icin 1800Derya Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
Mucizemm222
M M_atruska
ayseMsb
caramel_7
C cemkaraemre
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
Kara_gozlum
Senin için en hayırlı olanı rabbim bilir canım hayırlısını iste her zaman Allahtan bak burda evlat icin çabalayan bizleri gör ne güzel bir nimete sahip olduğunu gör lütfen evladını anne sevgisinden mahrum etmeSila icin 1800
olmadan okumustum yazmayi unuttum KUSURA BAKMAYIN NOLUR BANA DA Dua edin esim yuzunden ayriyiz gene yavruma
kotu davramiyorum
dualarim olmadi mi kizlar NOLUR