- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.321
Amin Allah razı olsun ağzına sağlık arkadaşmyalutserkan canım baban için 300 ya şafi okudum Allah şifasını versin inşallah
okumamızı istediğin dua varmı canım.. okuyalım @newplanet de bilir daha iyiBabam için ya Şafi esmasını Okuyan okuyamayan herkeze çok tşk ederm hepinizden Allah razı olsn kötü huylu tümör görüldü beynin de babamın cok üzgünüm hepinizin duasına ihtiyacm var 100.000 adet ya Şafi esması okundu duası yapıldı şükürler olsn inşallah şifa olur babama ve bütün şifa bekleyen hastalara sağlıkla kalın
canım baban için fatiha süresi ve ya şafi okudum..Babam için ya Şafi esmasını Okuyan okuyamayan herkeze çok tşk ederm hepinizden Allah razı olsn kötü huylu tümör görüldü beynin de babamın cok üzgünüm hepinizin duasına ihtiyacm var 100.000 adet ya Şafi esması okundu duası yapıldı şükürler olsn inşallah şifa olur babama ve bütün şifa bekleyen hastalara sağlıkla kalın
Saol arkadaşm ağzına yüreğine sağlıkcanım baban için fatiha süresi ve ya şafi okudum..
Varsa bildiğiniz başka bir dua yapalım başka elimizden bişey gelmiyorokumamızı istediğin dua varmı canım.. okuyalım @newplanet de bilir daha iyi
Kadriye cnm regl olanların tesbihine de sen çekmişsin hakkını helal et biz de senn için abdestlenince bişeyler okuyalm ne dersen kuzum
İyiki varsnz Allah hepinizden razı olsun ağzınıza sağlık sizinde gönlünüze göre versin inşallahbegonvil1985 ve N Nana yardım ettiler.. helal olsun canım ne demek canım.. baban iyi olsun inşallah... duam bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?