- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.301
not aldımBen reglym canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
not aldımBen reglym canım
ne zaman temizlenirsin canım... pazartesi ye kadar abdest alırmısınBen reglym canım
Canım ama son gün pazarmış ben en geç pazartesiye okurum pazara biter çünkü kabul edersen okuyayım son günlerimdeyim çünkünot aldım
Aynı anda yazmışızne zaman temizlenirsin canım... pazartesi ye kadar abdest alırmısın
Tamam canım.. pazartesiye kadar temizlenen varsa beklerim.. yeni olacak varsa yerine okurum..Canım ama son gün pazarmış ben en geç pazartesiye okurum pazara biter çünkü kabul edersen okuyayım son günlerimdeyim çünkü
Tamam ben pazartesi okurum o halde canım diğer arkadaşlardan yetiştiremeyeceğin olursa yardımcı olurumTamam canım.. pazartesiye kadar temizlenen varsa beklerim.. yeni olacak varsa yerine okurum..
Hazal arkadaşımız için okudum canım Allah kabul etsin inşallahHazal Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmmayanlar
caramel_7
V Vavin
Mucizemm222
Cacaben
Sisko ama gururlu
C cemkaraemre
Tabi çekerim canım Allah gönlünüze göre versin inşallahMucizemm222
humanbeings
Mrvyvz4832 not aldım sizleri yerinize okuma yapıcam... N Nana ve benim için temizlenince 786 besmele çekerimisiniz niyetimiz için???
Canım ben okuduğumu söylemistim:)Hazal Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmmayanlar
caramel_7
V Vavin
Cacaben
Sisko ama gururlu
C cemkaraemre
tekrar nıyetlendım cok sukur mesajımda da oyle yazmıstım arkadasım.tamamladım.canım tekrar bi niyetlen en baştan başla olur mu? çünkü kaç tane okuduğundan emin değilsin
ben saat 1800 olmADAN okudum arkadasım hatta fazla okudum yazdım ya napıcagımı bılemedım:)Hazal Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmmayanlar
caramel_7
V Vavin
Cacaben
Sisko ama gururlu
C cemkaraemre
Mucizemm222
humanbeings
Mrvyvz4832 not aldım sizleri yerinize okuma yapıcam... N Nana ve benim için temizlenince 786 besmele çekerimisiniz niyetimiz için???
begonvil1985 canım kendim 154
Mucizemm222 yerinede 165 okudum... bilgin olsun... diğer 2 arkadaşın yerinede okuyunca bildirim yapıcam
Allah razı olsun canımKadriye için kendim(165) veMrvyvz4832 (165) yerine okudum , Allah'ım tez zamanda salih saliha evlatlar versin İnşAllah. Amin
![]()