Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Günaydın kızlar perşembe günü doktora gidecektim kalp atışı için doktorumun sekreteri aradı trafik kazası geçirmiş doktor 4 hafta yok dedi çok şükür kırık dışında bişi yokmuş ama çok alışmıştım başka doktor şimdi garip geliyo ve çok güveniyordum ona kara bahtım kör talihim oyyyyy oyyyyyy

bende 19 aylık evliyim yaşımda 33 bu arada yaşlarımızıda söyleyelim bakalım hangimiz abla hangimiz kardeş

Shokella aslıhancım İnan ne yapacağıma bende karar veremedim liste sonuna kadar bi bitsin o zaman ortak karar verelim en iyisi

Şansın canım olsun başka Dr a gidersn kendi doktorun gelene kdr napcan vardır bundan da bir hayır:) 26 yaşındayım ben

Sanırım en küçüklerden biri benim yaşım 24 esma abla Supurgesizcadiii35 bende okudum 2 tane allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
Saol canım benim rabbim sanada evlat nasip etsin tez zamanda bende bu sayfada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum ve ayrıca çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…