- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Amiin cümlemizin niyetlerini inşallahhTamam kuzu Allah kabul etsin :)
Evet canim duaya katilan herkese niyet edicez ve abdestli aynenAmiin cümlemizin niyetlerini inşallahhNiyet edip okuycaz demi abdestli olrak kuzum ?
Canim benim bugün hastane işlerim var disardayim. Akşam başlayalım bana olur mu.
Yok canım iyi oldu son 50 kalmıştı 20 daha okurum biter o zaman çok saolSupurgesizcadiii35 canim kalani okudun mu ben 30 tane okumustum okumadiysan düş. Okumussan ceyda ya vereyim
Olur tabi canım sen namazı kılınca bize haber ver başlarızCanim benim bugün hastane işlerim var disardayim. Akşam başlayalım bana olur mu.Supurgesizcadiii35
Amin canım hepimizdende inşallahAllah razı olsun hepinizden kızlar Rabbim ne muradınız varsa versin ağzınıza yüreğinize sağlık
Canım namazımı kıldım başlamak için 4 tane okudum.sen 4440 'ı paylastirirsinOlur tabi canım sen namazı kılınca bize haber ver başlarız
Benimde bitti arkadaşlarKızlar hayırlı akşamlar listemizde durum bu şekilde @AsyaaAyazz arkadaşımızın 370 adedini paylaşabiliriz sayısını tamamlayanlar önden başlasın Bitirmeyen arkadaşlarımızda var benimde Cuma’dan beri yatılı misafirim vardı tamamlayamadım şimdi okuyorum size yetişirim yarın öğlene kadar tamamlayalımCeydagvsl arkadaşımıza geçelim
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart 370 OKUDU
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart 370 OKUDU
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart PAYLAŞILACAK
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart 370 OKUDU
6-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 370 OKUDU
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 370 OKUDU
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: 370 OKUDU
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için) 370 OKUDU
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağına almak için)
12-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat: 370 OKUDU
Tamam canım benimCanım namazımı kıldım başlamak için 4 tane okudum.sen 4440 'ı paylastirirsin
Benim bat 29 Nisan,ismim de Hatice kızı Hanife; başlıyorum okumaya şimdi Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin arkadaşlar ❤KızlarCeydagvsl arkadaşımız namazını kılmış ve 4 tane okumuş . Kişi başı 340 oluyor. Çarşamba akşama kadar bitirelim.Hayırlısıyla bismillah diyip başlayalım Aramıza Rakika arkadaşımız katıldı dualarımıza eklenen her nefes niyetimize hayırlısıyla daha çabuk ulaştırsın
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
6-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağınaalmak için)
12-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat:
13-Rakika (evlat sahibi olmak için) bat:
Canım benim Allah razı olsun agizna sağlık. Hepimiz için inşaallah kabul olsunCeydagvsl kardeşim için 340 adet okudum. Allah hayırlı sağlıklı evlatlarla nimetlendirsin evine huzur bereket ve hayırlar getirsinler insallah, amin! ❤
Canım batları ilk sırayı belirlemek için yapmıştık şimdide her Yen’i geleni liste sonuna ekliyoruz acaba bata gerek varmı diye düşünmüyor değilim. Batı sadece günlerimizi yaklaştıkça yada günü geçen olursa hatır sormak için yazabiliriz. Yazalım derseniz bana uyar ne dersnizSupurgesizcadiii35 kuzum bizim batlar martta kalmış hala düzelteck misin onları yoksa liste bittikten sonra mı düzeltirsin :))
Hanifecim biz hiç İsimle okumadık niyet belli diye. Ama isimlerimizle niyette edebiliriz. Niclerimizin yanına isimlerimizi yazalım olmazsaBenim bat 29 Nisan,ismim de Hatice kızı Hanife; başlıyorum okumaya şimdi Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin arkadaşlar ❤