Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Benimde bitti arkadaşlar

Kızlar Ceydagvsl arkadaşımız namazını kılmış ve 4 tane okumuş . Kişi başı 340 oluyor. Çarşamba akşama kadar bitirelim.Hayırlısıyla bismillah diyip başlayalımAramıza Rakika arkadaşımız katıldı dualarımıza eklenen her nefes niyetimize hayırlısıyla daha çabuk ulaştırsın

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
5- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
6- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
7- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
8- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
9- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
10- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
11- @Supurgesizcadiii35 (evladını sağlıklakucağınaalmak için)
12- Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat:
13- Rakika (evlat sahibi olmak için) bat:

Benim bat 29 Nisan,ismim de Hatice kızı Hanife; başlıyorum okumaya şimdi Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin arkadaşlar ❤

Supurgesizcadiii35 kuzum bizim batlar martta kalmış hala düzelteck misin onları yoksa liste bittikten sonra mı düzeltirsin :))
Canım batları ilk sırayı belirlemek için yapmıştık şimdide her Yen’i geleni liste sonuna ekliyoruz acaba bata gerek varmı diye düşünmüyor değilim. Batı sadece günlerimizi yaklaştıkça yada günü geçen olursa hatır sormak için yazabiliriz. Yazalım derseniz bana uyar ne dersniz

Benim bat 29 Nisan,ismim de Hatice kızı Hanife; başlıyorum okumaya şimdi Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin arkadaşlar ❤
Hanifecim biz hiç İsimle okumadık niyet belli diye. Ama isimlerimizle niyette edebiliriz. Niclerimizin yanına isimlerimizi yazalım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…