Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Dil-i bitab Dil-i bitab cnm benim bitti Allah kabul etsin

Kızlar ben listeden ayrılıyorum doğumuma çok az kaldı Allahın izniyle. Hepiniz hakkınızı helal edin benim hakkım helal olsun herkese. Dualarınızda bana da yer verin olur mu kızımı sağlıkla kucağıma alayım. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla hayırlı Bi şekilde bu süreci tamamlayıp bebeklerini Kucaklarına alırlar inşallah. Hamile kalmaya çalısan arkadaşlarım rabbim bu süreçte hepinize bol sabır tevekkül iman gücü versin inşallah hepiniz en kısa sürede o güzel haberi alırsınız dualarım her zaman sizlerle. Doğumunda da dua edicem hepinize Doğum yaptığımda haberdar ederim görüşmek üzere

Dil-i bitab Dil-i bitab cnm benim bitti Allah kabul etsin

Kızlar ben listeden ayrılıyorum doğumuma çok az kaldı Allahın izniyle. Hepiniz hakkınızı helal edin benim hakkım helal olsun herkese. Dualarınızda bana da yer verin olur mu kızımı sağlıkla kucağıma alayım. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla hayırlı Bi şekilde bu süreci tamamlayıp bebeklerini Kucaklarına alırlar inşallah. Hamile kalmaya çalısan arkadaşlarım rabbim bu süreçte hepinize bol sabır tevekkül iman gücü versin inşallah hepiniz en kısa sürede o güzel haberi alırsınız dualarım her zaman sizlerle. Doğumunda da dua edicem hepinize Doğum yaptığımda haberdar ederim görüşmek üzere
Helal olsun canim Rabbim kolay saglikli doğumlar nasip etsin kizinla bir omur mutlu olursun insAllah Allah a emanet ol ❤❤❤

Listenin sonuna geldik arkadaşlar ben kendi dersimden dolayi vakit ayirmakta zorlaniyorum siteye de cok fazla giremiyorum bu yuzden listeden ayriliorum gün içinde yeni listeyi düzenleyip paylasirim sonrasında içinizden biri devam ettirebilir mi?
V Vavin Shokella Shokella juliet55 juliet55 4 41EEEEE41 @zeynoc17 Stardust07 Stardust07 kardelen_08 kardelen_08
[/QUOTE]
Bende ise başladım benim için de zor oluyor artık.okumaya yine devam edebilirim geç bitirsem de.listeyi düzenleyip paylaşan biri olursa okumaya devam etmeye çalışırım

Kizlar merhaba 4444 salavati tefriciye cok zor bi dua ve ben ezbere bilmiyorum bebek ve is icin 2056 tane okuttum ama gerisi kaldi. Bana yardimci olabilecek birileri var mi icinizde acaba? Beb her gece 1267 kez inne rabbeke huvel hallkul alim cekiyorum ayrica fetih suresine de basliycam. 42 yasin ve meryem surelerini de yaptim. Benim 4 bebek kaybim var ve hala anne olamadim. Biri bana yardim etsin nolur Allah rizasi icin. Bu duanin yarim kalmasini istemiyorum ama tamamlayamiyorumda. Bende isteyen herkese dua ederim.

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
5- Stardust07 Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
6- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- @brkycn
10- Snigurucka Snigurucka
11- Synonyms Synonyms
12- R rengerenkcicekler
13- Kutsal panter Kutsal panter
14- dvtb dvtb
15- S Selinseker95

Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
Synonyms Synonyms canim sen takip edeceksin de mi?

7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- @brkycn
11- Synonyms Synonyms
12- R rengerenkcicekler
14- dvtb dvtb
15- S Selinseker95

Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
adım Tuba niyetim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlara sahip olabilmek

7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- @brkycn
11- Synonyms Synonyms
12- R rengerenkcicekler
14- dvtb dvtb
15- S Selinseker95

Elimden geldigince takip etmeye çalışırım canim ben. Takip etmek isteyen başka arkadaslar da varsa onlarda devralabilir.

7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- @brkycn
11- Synonyms Synonyms
12- R rengerenkcicekler
14- dvtb dvtb
15- S Selinseker95

Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Ben katılırım. Bir kişiyi kaç günde bitireceğiz? Adım zeynep. Duam: sağlıklı sıhhatli şekilde gebeliğimi tamamlayıp kızımı sağlıkla ayıpsız kusursuz kucağıma almak.

X