- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.161
Tamam canim öyle yapalimDil-i bitab salihacım benim lekelenmem oldu dünden beri abdestte aldım ama bugün yine war sonraki arkadaşa okusak sonra bana dönsek olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim öyle yapalimDil-i bitab salihacım benim lekelenmem oldu dünden beri abdestte aldım ama bugün yine war sonraki arkadaşa okusak sonra bana dönsek olur mu ?
Sağol canımmTamam canim öyle yapalim
Tamam cnm yarın kılıp yazarım hemen
Tabiki liste basa donunce eklerim ❤Kızlar merhaba bende katılabilirmiyim
Hayırlı sağlıklı bir kızım olsun istiyorum inşallah Allah nasip eder hayırlısıylajuliet55 icin okuyoruz. Niyeti: Hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak Kisi basi 634 dusuyor. Pazartesi aksama kadar bitirmeye calisalim.Biliyorum uzun bir dua ama Lütfen verilen surede bitirmeye çalışalım arkadaslar cok uzuyor bekliyoruz hepimiz。
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4- @41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için ) (Ebru)
5- Dil-i bitab Saliha (evladini saglikla kucağına almak ve evladinin hayirli olmasi için)
6-) K Khvekokusu20 (Busra) hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak
7- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
Cnm birumut58 i bundan sonraki duaya dahil et en son ona okuruz en azından daha az sayı düşer baya zor okuyor tek kişi o kdr okumak
Diğer kızlarda okey derse dahil edelim o zaman
[/QUOTE][ V Vavin Shokella juliet55 4 41EEEEE41 K Khvekokusu20 Stardust07
kizlar yeni katilan arkadaslari liste basa dönünce mi ekleyelim yoksa direk mi dahil edelim ?