- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.061
Canim sana okur oyle doneriz sendeCanim ben okumaya devam etmek istiyorum sira benimdi sanırım ben izinli olunca diger arkdasa gecilmis simdi nasil olcak bana okunmadan basa mi donulcek yoksa bana mi okuncakDil-i bitab
Stardus a okuduktan sonra mi bana donulcek canimCanim sana okur oyle doneriz sendeStardust07 icin 450 tane oku 100 tanesini girip geri cikan arkadas okudu
Evet canim ona basladik artik okuruz sonra sana dönerizStardus a okuduktan sonra mi bana donulcek canim
Evet canim ona basladik artik okuruz sonra sana döneriz
Cnm 100 adet verim sana o zaman bnde bugun bitiririm kalanınıKızlar benim bitti.okuyamayan varsa bende yardımcı olayım yarına kadar bitirelim.
Tamam canım.bitirdikçe öteki arkadaşlardan da alayım benCnm 100 adet verim sana o zaman bnde bugun bitiririm kalanını
Okudum ben 100 tane.haberin olsun canımCnm 100 adet verim sana o zaman bnde bugun bitiririm kalanını
Allah razı olsun cnm bende bitirmek üzereyimOkudum ben 100 tane.haberin olsun canım
Yok canim sagolDil-i bitab canım benim bitmek üzere yarın yada ertesi gün biter, eksik Var mı tamamlanacak ?
Bitirdim canimDil-i bitab
V Vavin
Shokella
juliet55
@HemDeliHemAsik
evanescence10
Kızlar sizde durumlar nasıl.çok olan varsa okuyabilirim
Beceremiyorum zaten etiketlemeyi,bulduklarımı yaptım.Sağol canım Allah razı olsun.bence de bir an önce bitsin ki yenisine başlayalım.yoksa çarşamba gününden sonra musait olmayabilirimBitirdim canim
@HemDeliHemAsik dahil degil canim