- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.021
Katilirim canım ne zaman okunmaya başlanacak
Tamam canim Arkadas namazini kilinca baslarizKatilirim canım ne zaman okunmaya başlanacak
Allah acil sifalar versin canim kotu birsey yoktur insAllah musait olana kadar izinli sayariz x ne kadar kaldi canimDil-i bitab canim ablami acil olarak hastaneye yatirdik 3 gundur hastanede daha da ne zmaan cikacagi belli değil yavaş yavas okumaya çalışıyorum senin için okuyayım beni sonraki okumaya dahil etme istersen
Kan degeri 3e dusmus canim ic kanamadan supheleniyorlar pazartesi belli olacak.. Canim inanki bilmiyorum kac kaldi not defterim yanimda değilTamam canim Arkadas namazini kilinca baslariz
Allah acil sifalar versin canim kotu birsey yoktur insAllah musait olana kadar izinli sayariz x ne kadar kaldi canim
Rabbim sifa versin tamam canim bakinca yazarsin ben t am amlayayimKan degeri 3e dusmus canim ic kanamadan supheleniyorlar pazartesi belli olacak.. Canim inanki bilmiyorum kac kaldi not defterim yanimda değil
Cnm adetliyken kılınmıyor benim bildiğimburdayım :)Dil-i bitab bu arada adetim şuan adetliyken namazı kılınabiliyor mu ?
Amin canim Allah razi olsun.. Tamam yazarim canimRabbim sifa versin tamam canim bakinca yazarsin ben t am amlayayim
Hayir canim adetin bitince kilarain o zamn okuruz sanaburdayım :)Dil-i bitab bu arada adetim şuan adetliyken namazı kılınabiliyor mu ?
Senin bitti ise kılabilirim ben.fark etmez Hangimiz olursa.Stardust07 izmir3534 kizlar ilk hanginiz namazini kilarsa onun okumasina basla ya lim beklerken zaman kaybediyoruz
Bitti canim kilinca haber verSenin bitti ise kılabilirim ben.fark etmez Hangimiz olursa.
Şimdi kılarım canim.ikindi yı kılacağım zatenBitti canim kilinca haber ver
Kıldım ben namaz 44 tane de okudum.senin eksik varsa tamamlayalim hemenBitti canim kilinca haber ver