- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.041
Giriyor canim ama konuya cevap yazmadi bana okurken onu dahil etmedim zaten sıkıntı yokDil-i bitab canım izmir3534 hiç girmemişki sanada okumadı bence bir kontrol et istersen eksikse senin yine okuyalım
Yok canim benim tamamlandi simdi senin sayini paylastiricamKıldım ben namaz 44 tane de okudum.senin eksik varsa tamamlayalim hemen
Teşekkür ederim eklediğin için.Kusura bakmayın ben yeniyim bugün okuyup bitirecegim degilmi?Tabiki eliyorumStardust07 icin 550 tane okuyoruz
Bi arkadas ayrilinca sayida degisme olmasin diye dahil etmistim canim sonra basa doneriz diye düşündüm bundan sonra oyle yaparizDil-i bitab canım liste yine bitmek üzereyken yeni kişi eklendi , daha öncede oldu o Yüzden lütfen normal okuma sırasında devam edelim ,baştan başlayalım yeni kişilerde kendi Sırası gelince okunsun haksızlık olmasın bence
Tamam canim olur tabiDil-i bitab saliham okuduğumuz arkadaş son heralde ben pazartesi şehir dışına gdyrum tatile 1 ay kadar yokum okumalarda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum bu arkadaştan sonra okunmayan kimse kalmadıysa ben bir ay ara wersem gelince katılsam olur mu ?
Dil-i bitab canim senin icin okudum biraz gec oldu ama Kendim bitirmek istedim hakkini helal et.. Allah kabul etsin inşallah